Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Another Worldin paluu, 3DS:ltä tuttu puzzleilu nyt Wii U:lla ja apinapiraatteja. Siinä muutamat kohokohdat tämän viikon tarjonnasta Nintendon latauspalveluissa. Alla muutama poiminta erikseen tutkailtuna.

Pullblox World - Pullblox- ja Fallblox-nimikkeistä tuttu pelimekaniikka saapuu nyt ensimmäistä kertaa Wii U:lle. Eri palikoista muodostuvia rakennelmia on kiivettäväksi yli 250 kappaletta ja mikäli tämä ei riitä, niin tuotoksessa päästään myös luomaan omia kenttiä. Valmiit luomukset voi nohevasti jakaa muille pelaajille Miiversen kautta. Traileri.

Another World - 20th Anniversary Edition - 1990-luvulta tuttu seikkailu tekee paluun useammalle nykylaitteelle Wii U:sta ja 3DS:stä lähtien. Remasteroidussa nimikkeessä lähdetään tutkimaan vierasta ja vaarallista maailmaa tunnistettavan ulkoasun turvin. Traileri.

Monkey Pirates - Meritaistelua apinoilla höystettynä tarjoillaan Wii U -pelaajille. Merialueiden valtiaan paikasta päästään taistelemaan useiden paranneltavien aseiden ja maksimissaan viiden yhtäaikaisen pelaajan kesken. Traileri.

Mario Golf: World Tour -lisäsisältö - Putkimiehen ja kavereiden matka 3DS-viheriöille kasvaa Star Pack -lisäsisältöpaketin kera. Uutena sisältönä tarjolla on Rosalina-hahmo ja kaksi uutta kenttää. Ulottuville tuodaan myös ilmaisia ratoja testattavaksi.

Ohessa viikon koko kattaus hintatietoinensa.

Wii U eShop
Pullblox World (9,99€ tai hintaan 6,99€, jos olet ostanut 3DS:lle Pullbloxin tai Fallbloxin)
Another World - 20th Anniversary Edition (7,99€)
Monkey Pirates (4,99€)
Color Zen Kids (2,99€)
How To Train Your Dragon 2 (39,99€)

Wii U eShop -alennukset
Toki Tori 2+ (hintaan 2,99€ aina 3.7. asti)

Wii U Virtual Console
Super C (4,99€)

3DS eShop
Another World - 20th Anniversary Edition (7,99€)
Color Zen Kids (2,99€)
BearShark (1,99€)
How To Train Your Dragon 2 (29,99€)
Mario Golf: World Tour: Star Pack DLC (5,99€ tai ilmaiseksi, jos olet ostanut Season Passin)
Mario Golf: World Tour: Free-Trial Course Pack (ilmainen)

3DS eShop -alennukset
Aqua Moto Racing 3D (hintaan 5,99€ aina 17.7. asti)
Fractured Soul (hintaan 3,99€ aina 3.7. asti)

Galleria: 

Kommentit

Pelasin Another Worldia joskus muinaisina aikoina, mutta en muista että olisin hirveästi tykännyt siitä. PullBlox World täytyy ladata kun saan sen alennettuun hintaan.

Ainoa käsitys Another Worldista on aikoinaan Nintendo lehdestä/Super Powerista lukemani arvio siitä. Silloin ei tuo ulkoasua hirveästi kiehtonut, mutta nyt vähän houkuttelisi pistää testaten. Tietäisi sitten mitä on tullut missattua.

PullBlox World alennussysteemi toimii kuten luvattiin.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi