Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

3D-kuorrutteinen Kirby Nintendon latauspalveluissa

Tällä viikolla Nintendon latauspalveluihin pelmahtaa kolme uutta peliä.

Nintendon vaaleanpunaisen ahmatin NES-seikkailu on saanut uuden, hieman kolmiulotteisemman maalipinnan. 3D Classics -sarjan uusin nimike Kirby's Adventure on vuonna 1993 julkaistu peli, johon on lisätty lisää syvyyttä 3DS:n stereoskooppista 3D-näyttöä silmälläpitäen. Kyseessä on ensimmäinen tuotos, jossa Kirbyn on mahdollista kopioida vihollisten erikoiskykyjä omaan käyttöönsä. Näitä kykyjä tässä klassikkonimikkeessä on yli 20 erilaista löydettäväksi.

WiiWare saa pitkästä aikaa uuden nimikkeen Jam City Rollergirlsin rullatessa ladattavaksi. Roller derby -lajia arcedemaisesti kuvaava nimike päästää pelaajan ottamaan osaa lajin otteluihin. Viiden eri kentän ympäri pääsee rullaamaan kahden pelaajan voimin, tarvittaessa myös omatekemän hahmon turvin. Amerikkalaisilla jo kymmenen kuukautta pelattavana ollut nimike sisältää viisi oikeata roller derby -joukkuetta, joiden muodossa pääsee halutessaan kisaamaan. Traileri löytyy tämän linkin takaa.

Kaikki pelaajat, jotka ovat odottaneet hyönteiset ja pallot yhdistävää peliä, voivat nyt nukkua yönsä rauhassa. Bugs'n'Balls on DSiWareen julkaistava toimintapuzzleilu, jossa vieritetään palloja hyönteisten voimin. Nopeasti opittavassa tuotoksessa on tarjolla on kaksi eri pelimuotoa, neljä hahmoa ja minipelejä varsinaisen pallonpyörityksen lisäksi.

Ohessa on pelejä ja niiden hintoja listattuna listaksi.

eShop
3D Classics: Kirby's Adventure (6€)

WiiWare
Jam City Rollergirls (500 pistettä)

DSiWare
Bugs'n'Balls (200 pistettä)

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi