3DS:n Heroes of Ruin -roolipelistä kuvamateriaalia

Äskettäin uutisoidusta Heroes of Ruin -roolipelistä on selvillä lisää informaatiota, sillä Square-Enix on nyt virallisesti julkistanut RPG-tittelinsä. Samalla ilmoille päästettiin ropelluksen ensimmäiset kuvakaappaukset, joihin pääsee tutustumaan tämän uutisen kuvista.

Square-Enixin ja n-Spacen yhdessä kehittämään tuotokseen lupaillaan moninpeliä, johon liittyminen ja josta poistuminen toimii saumattomasti muiden pelisessiota keskeyttämättä. RPG:n pelialueiden luvataan kehittyvän jatkuvasti ja eri kulkureittejä luvataan joka seikkailukerralle. Seikkailun pääosassa on neljän palkkasoturin joukko, jota voi ohjastaa joko omin voimin tai antamalla toisten soturien ohjat muille pelaajille.

Lisäsisältöä ja seikkailussa käytettäviä esineitä lupaillaan SpotPass-ominaisuuden välityksellä. 3DS:n StreetPass-ominaisuuden avustuksella on luotu järjestelmä, jossa pelaajien on mahdollista ostaa ja myydä erilaisia taisteluista saatuja esineitä. Hahmojen ominaisuudet voivat näin muuttua 3DS:n kohdatessa päivittäin muita 3DS-konsoleita.

Ropellusta varten on perustettu verkkosivu, jonka avulla pelaajat voivat aikanaan keskustella ja liittoutua keskenään tulevia pelisessioita varten. Sivuston kautta lupaillaan myös mahdollisuuksia ottaa osaa päivittäisiin haasteisiin.

Heroes of Ruin on esillä ensi viikon E3-messuilla. Kauppojen hyllyille peli ilmestyy vuoden 2012 aikana.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi