Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Capcom on valottanut tulevien nimikkeidensä online-ominaisuuksia muutaman yksityiskohdan verran. 3DS-käsikonsolille ilmestyvästä Monster Hunter Tri G -pelistä ei tule löytymään verkon välityksellä pelattavaa yhteistyötilaa, kun taas samaiselle konsolille julkaistavasta Resident Evil: Revelationsista tämä pelimuoto löytyy.

Vaikka Monster Hunter Tri G:stä ei online-muotoista co-op-tilaa löydykään, ei metsästystä tarvitse harrastaa aivan yksin: hirviöitä on mahdollista jahdata paikallisesti muiden pelaajien kanssa. Nimike ei unohda kokonaan verkon käyttöä, sillä internet-yhteyden välityksellä tuotokseen on mahdollista ladata erilaisia tehtäviä suoritettavaksi.

Toinen Capcomin kehitteillä oleva nimike, kauhua tarjoileva Resident Evil: Revelations, tukee kahden pelaajan yhteistyötä sekä verkon välityksellä, että paikallisesti. Tieto on päivitetty tuotoksen japaninkieliselle sivustolle, vaikka tämä tiedonjyvänen sotii pelinkehittäjien aiempia kommentteja vastaan. Verkkopelin sisällöstä ei ole vielä hiiskuttu sanaakaan, joten yhteispelattavan muoto jää vielä vain arvailujen varaan. Nimikkeestä löytyy myös tuki StreetPass-toiminnoille, mutta myös sen sisältö on pimeyden peitossa.

Monster Hunter Tri G:n saapumista länsimaihin ei ole vielä vahvistettu, mutta Japaniin nimike saapuu joulukuun aikana. Kyseessä ei ole ainoa hirviönmetsästyspeli, joka siintää horisontissa, sillä myös Monster Hunter 4 saapuu aikanaan 3DS:lle. Kauhua tarjoileva Resident Evil: Revelations löytää tiensä Eurooppaan tammikuun 27. päivä.

Galleria: 

Kommentit

Se on kumma, kun Capcom jättää tuon verkon välityksellä pelattavan yhteistyötilan pois järjestään kaikista käsikonsolien Monster Huntereista. Näin kaverittomalla ja "kiireiseltä" ei tuollainen paikallinen pelaaminen onnistu :(

Kieltämättä.
Kaipa japanilaisille kelpaa ilmankin ja sitten kun porukka rapakon toisella puolen haluaa lokalisointia, ei Capcom jaksa koodata semmoista hulluutta länsimaalaisille sillä käännöksissäkin on kuulemma tarpeeksi tekemistä. Sääli sinänsä, mutta pakko kestää nuo G-rank tehtävät kun ei mm. omilla kavereilla ole kiinnostusta japanilaisen 3DSn hankkimisen suhteen (olipa ylläri).

Japanissa tuon ominaisuuden puuttuminen on todennäköisesti vähempi paha, sillä tuo sarja on kuitenkin sen verta suosittu. Toiveissa on, että MH4 korjaa tämän puutteen.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi