3DS:n Street Fighter lupaa lagitonta nettipeliä

Nintendon tulevalle 3DS-käsikonsolille julkaistava Super Street Fighter IV 3D tarjoaa pelaajille lagittoman pelikokemuksen verkon välityksellä pelattaviin otteluihin.

Turpakäräjiä on mahdollista ottaa ympäri maailman verkossa olevien pelaajien kanssa kolmella eri tavalla: Quick match -moodin avulla voidaan aloittaa turpakäräjät samoin tein satunnaisen vastustajan kanssa, pelaajia voi hakea tiettyjen kriteerien avulla sekä lisäksi sopivan vastustajan voi hakea omalta ystävälistaltaan. Peli käyttää hyväkseen myös Wii-peleistä tuttua Friend Code -järjestelmää.

Käsikähmä onnistuu myös paikallisesti kahden 3DS:n välityksellä ja paikallisen moninpelaamisen on luvattu onnistuvan yhdenkin pelikasetin avulla. Kunhan pelin on ladannut toisenkin ottelijan käsikonsolille, pelaamisen pitäisi jatkua, vaikka itse pelikasetin omistava pelaaja poistuisikin pelisessiosta. Mahdollisista rajoituksista hahmoihin ja kenttiin näin toimittaessa ei ole vielä selvyyttä.

Capcomin tuottama Super Street Fighter IV 3D on Japanissa yksi 3DS:n julkaisupeleistä. Tietoja Euroopan julkaisusta joudutaan vartoamaan tammikuun 19. päivään asti, jolloin Nintendon odotetaan julkaisevan tietoja käsikonsolin ja sen pelien julkaisuajankohdasta.

Galleria: 

Kommentit

Yhden kortin Download Playkin onnistuu?

Erinomaista Capcom, erinomaista. Mätkintöjä on helpompi pelata kavereitten kanssa tällä tavalla(kin).

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi