Äänestä vuoden pelijournalistia

Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry järjestää ensimmäistä kertaa Vuoden Pelijournalisti -yleisöäänestyksen. Äänestyksen tavoitteena on "palkita ansioituneita toimittajia ja kannustaa kaikkia pelijournalisteja entistä korkeatasoisempaan toimintaan."

Ehdolla on huomattava määrä Suomen pelimedioista tuttuja nimiä - myös KonsoliFINin Paavi.

Paavo "Paavi" Niskala on nuoresta iästään huolimatta jo seitsemän vuoden ajan toimittanut uutisia, arvosteluja ja erilaisia artikkeleita KonsoliFINiin. Paavon verbaalinen lahjakkuus yhdistettynä terävään pelibisneksen havainnointiin on tehnyt hänestä lähes korvaamattoman osan KonsoliFINin toimitusta. Podcast-kuuntelijat ovat päässeet nauttimaan herran samettisesta äänestä koko cast-historian ajan.

Äänensä Paaville voi antaa täällä. Myös muut ehdokkaat löytyvät linkin takaa.

Äänestys on käynnissä 8.-26.10.2012, ja kolme eniten ääniä kerännyttä julkaistaan DigiExpo-tapahtumassa 2.11.2012 klo 10. Ääniharava palkitaan Suomen Messujen toimesta.

Lisätietoja FIGMA:n kotisivuilta.

Galleria: 

Kommentit

Tämä on vääryys ! Tiltiltä puuttuu edustaja.

Noh jos siellä on TT listoilla niin se on selvä sitten.

Kyllä täältä ainakin Paaville lähti ääni. KonsoliFIN on käytännössä ainoa peliaiheinen sivusto, missä tulee kohtalaisen aktiivisesti vietettyä aikaa, vaikka kirjoittelu onkin ollut vähäistä (niin kuin valitettavasti koko Xbox-alueella). Paavin kirjoituksia on luettu mielenkiinnolla uutisista foorumiin. Ei ole tämän vuoden juttuja, mutta ne Halo-viikon artikkelit olivat huikeita!

Nyt arvon lukijat aktivoitukaa, top-1 & tier-1 hieno mies Paavimme ansaitsee tunnustusta! :)

Tontsallehan se ääni meni :)

@Happy Suicide: Pelimediat saivat itse vapaasti tarjota ehdokkaita. Ehkä Tiltissä ei vaan oltu hereillä?

@Cobretti: Gamerin/MoonTV:n edustajana olen.

@WikkiX: Oh, kiitos paljon. :)

OIisin voinut äänestää Tiltin Anni Uusivirtaa, mutta Paavi sai nyt sääliääneni.

Uutisesta unohtunut ( ;) ) url: https://www.youtube.com/watch?v=S0mE8M2eTVQ

Piti tehdä hankala päätös TT-2K:n ja Paavin väliltä... Paaville ääni koska tuen KFiniä viimeiseen atomiin asti.

Paaville ääni täältäkin.

@TT-2k: Tajusivat varmaan itse että turha sinne on mennä jumbon pyttyä hakemaan :P
PS. Ääneni meni sinulle koska aina arvostanut panostasi foorumilla, ja arvostus kasvoi ekspotentiaalisesti kun menit Gamerin "leipiin".

Hienoa huomata, että listoilla on yhteensä neljä nykyistä tai entistä KonsoliFINin toimituksen jäsentä. Huikeeta!

Kaikki kunnia Paaville ja TT-2k:lle, mutta Nirvi ^^

Paaville lähtisi ääni jos avatar muuttuisi jälleen Teal'c kuvaksi.

Kovia vaatimuksia, kovia vaatimuksia.

ehdottomasti nnirville ääni :)

Kaikki kunnia upealle KonsoliFIN:n poppoolle, entisille ja nykyisille jotka listalta löytyvät.

Kun kyse on nimenomaan pelijournalismista, kaivan jo lehteä käsiini. Verkkopalvelut tarjoavat toki sitä myös, mutta lähes aina kevyinä pintasipaisuina. Rima kirjoittamiseen painettuun sanaan on ehkä kuitenkin vielä korkeammalla ja tästä hyvästä ääni NNirville.

@Happy Suicide: Kiitos paljon. Hämmentävältä tuntuu. :)

@Nisupulla: Kova taisto oli mielessäni Nnirvin ja Paavin välillä, mutta voittaja sieltä lopulta löytyi. Digiexpoilla nähdään, tuliko veikattua oikeaa, öh, "hevosta".

Eipä ole vaikeaa valita listalta sopivaa ehdokasta. Nyt en kyllä millään ymmärrä tuota Nirvin hehkutusta, mieshän on toistanut itseään jo viimeiset 10 vuotta ja sen kuiva sarkasmi polkee paikallaan täysin samojen aiheiden ympärillä ties kuinka monennetta kertaa. Kamoon, antakaa ääni nyt edes toimittajille, jotka erottuu joukosta :).

Tuskinpa Nirvin hehkutus laantuu ennen eläkeikää tai siirtymistä muihin hommiin. Miehen takana on kuitenkin älyttömän pitkä ura ja merkittävä panos koko suomalaisen pelikulttuuriin syntyyn.

Kirjoittanut peleistä jo hurjat 26 vuotta ja toinen nyt jo 20 vuoden ikään ehtineen Pelit-lehden perustajista. Kunnioitettavan pitkäjänteistä omistautuneisuutta rakkaalle harrastukselle, toki muita ehdokkaita yhtään väheksymättä.

Olisi ehkä eri asia, jos kyseessä olisi vaikka Vuoden tuorein/raikkain/tjsp. pelijournalisti -äänestys tai Vuoden arvostelu/artikkeli -äänestys mutta henkilötasolla Nirvin hehkutus lienee lopulta varsin ymmärrettävää.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi