Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Yli 1500 Activision Blizzardin entistä tai nykyistä työntekijää on allekirjoittanut kirjeen, jossa tuomitaan yhtiön reaktio sen kohtaamaan häirintä- ja syrjintäkanteeseen.

Johdon toimet tuomitsevan kirjeen allekirjoittaneiden määrä kasvaa jatkuvasti. Kirjeessä todetaan, että Activision Blizzardin lausunnot oikeusjutun noustua esille ovat olleet vastenmielisiä ja loukkaavat kaikkea sitä, minkä puolella yrityksen tulisi olla. Työntekijät viittaavat erityisesti Activision Blizzardin johdon sekä vastaavan lakimiehen Frances Townsendin lausuntoihin. Näiden lausuntojen sanotaan väheksyvän esitettyjä syytteitä ja antavan valheellisen kuvan studion nykytilanteesta.

"Uskomme, että nämä lausunnot ovat vahingoittaneet jatkuvaa pyrkimystämme tasa-arvoon toimialallamme ja sen ulkopuolella", työntekijäkirjeessä sanotaan.

Työntekijät osoittavat huolensa siitä, että johtoportaan lausunnot edistävät ilmapiiriä, jossa uhreja ei uskota. Organisaation kyky saada väärintekijät vastuuseen koetaan kyseenalaiseksi ja turvallisen ympäristön luominen epävarmaksi.

"Nämä lausunnot tekevät selväksi, että johtajuutemme ei aseta arvojamme ykkössijalle", kirje kiteyttää.

Kirjeessä vaaditaan Activision Blizzardin johtajilta uusia lausuntoja, jotka tunnustaisivat häirintä- sekä syrjintäsyytteiden vakavuuden. Townsendia vaaditaan myös eroamaan tehtävästään ABK:n (Activision Blizzard King) työntekijöiden naisten verkoston toimeenpanevana tukijana. Entiset Blizzardin johtajat, mukaan lukien Mike Morhaime ja Chris Metzen, ovat pyytäneet anteeksi epäonnistumistaan työntekijöiden suojelemisessa.

Kirjaudu kommentoidaksesi