Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Activision-pomo vihjailee uusista Crash Bandicoot -peleistä

Vanha kunnon pussimäyrä Crash Bandicoot on marssinut vanhoja pelejä remasteroivan N. Sane Trilogyn myötä tyylikkäästi takaisin parrasvaloihin. Activisionin pomo Eric Hirshberg vihjailee varoen myös mahdollisuudesta saada täysin uusi Crashin tähdittämä peli.

Gamesindustry.biz-sivustolle jutustellut Hirshberg kertoo julkaisijan elelevän paraikaa eräänlaista koeaikaa legendaarisen Crashin suhteen. Tarkoituksena on saada selville, josko ikoninen hahmo tekisi edelleen vaikutuksen massamarkkinoihin vai onko otus ainoastaan sen pienen, mutta sitäkin nostalgiannälkäisemmän faniporukan mieleen. Joka tapauksessa Activisionin tavoitteena on luonnollisesti jatkuvasti löytää se seuraava "suuri juttu".

"Tiedämme, että äänekäs fanikunta haluaa pelisarjan [Crash Bandicoot] tekevän paluun. Ei ole kuitenkaan varmaa, onko kyseessä suurempi yleisö, vaiko vain pieni nostalgiannälkäinen yhteisö. Toistaiseksi olemme kuitenkin nähneet intoa peliä kohtaan, joten se voi vielä johtaa muihinkin juttuihin", tuumaili Hirshberg tuoreessa haastattelussa.

Vastikään PlayStation 4:lle julkaistu Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy on ollut pääsääntöisesti kriitikkojen mieleen, huiteleehan pelin Metacritic-arvosana tällä hetkellä 80 pisteen hujakoilla. Käyttäjät taas ovat arvostaneet tasoloikinnan 8.9 pisteen arvoiseksi.

Kirjaudu kommentoidaksesi