Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Official PlayStation Magazine -lehden levittämät huhut Alien: Isolationin jatko-osan tiimoilta lienevät tuulesta temmattuja – ainakin mikäli Eurogamerin lähteitä on uskominen.

Huhujen mukaan alkuperäisen Alien: Isolationin työstänyt Creative Assembly siirtyisi jatko-osan pariin jahka helmikuussa ilmestyneen Halo Wars 2:n kehitystyö on saatu kunnialla päätökseensä. Myös studiopomo Tim Heaton tuumaili jo vuoden 2015 loppupuolella, että jatko-osa on vielä jossain vaiheessa mahdollinen. Huhu sai oitis huomiota useissa eri julkaisuissa, ja olivatpa pelaajat pähkinöinä myös Reddit- ja NeoGAF-foorumeilla.

Eurogamerin lähteiden mukaan Creative Assembly pakertaa Total War: Warhammer 2:n sekä muutaman muun toistaiseksi julkistamattoman projektin parissa. Alien-lisenssi ei kuuleman mukaan kuitenkaan kuulu edellä mainittuihin.

Vajaa kolme vuotta sitten julkaistu Alien: Isolation oli ilmestymisensä aikaan niin pelaajien kuin kriitikoidenkin mieleen. KonsoliFINin Esa Linna arvioi säikyttelyn täyden viiden pisteen arvoiseksi.

Kaikkien rakastama Alien-mörkö nähdään seuraavan kerran valkokankailla toukokuun 17. päivä, kun Ridley Scottin ohjaama Alien: Covenant saa ensiesityksensä.

Kirjaudu kommentoidaksesi