Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Aliens vs Predatoria ei leikellä

Pelistudio Rebellionin Tim Jones on kertonut, ettei tulevan Aliens vs Predator -pelin sisältöä tulla karsimaan millekään markkina-alueelle.

– Pelistä tulee yksi versio ja on eri alueiden ikärajoista päättävistä elimistä kiinni, julkaistaanko peliä vai ei, Jones sanoi.

– Päätimme jo Segan kanssa, että peliä ei julkaista Saksassa, sillä olisimme joutuneet tekemään siihen merkittäviä leikkauksia, jotka olisivat haitanneet pelikokemusta. Olemme pyrkineet pitämään pelin sisällön mahdollisimman lähellä elokuvia. Aliens- ja Predator-elokuvat ovat aikuisille suunnattuja, joten niissä on joitakin melko väkivaltaisia kohtauksia, Jones kuvaili.

Aliens vs Predator julkaistaan PS3:lle, Xbox 360:lle sekä PC:lle helmikuussa ja täysikäisille löytyy traileri KonsoliFIN Media -osastolta.

Galleria: 

Kommentit

Siis mikä helvatan siveyspoliisi pelien suhteen tuosta Saksasta on oikein tullut? Seppo Rätyä lainaten; Saksa on paska maa.

Empä ite lähe arvostelemaan maita sen takia jos sieltä jotaki pelejä sensuroidaan tai kieletään.

Leikkauksista puhumatta, täytyy todeta että odotan kyllä kyseistä peliä jo moninpelin takia. Aikoinaan tuli Aliens vs. Predator 1:stä pelattua verkossa kavereiden kanssa ja oli kyllä varsin mukavaa. Toivottavasti tässä on nettipeli vähintään samaa luokkaa...

Saksa on kattonu piirrettyjä vähän liikaa kun ei pysty katsomaan edes verta

Olispa jo helmikuu. Tämän hetken odotetuin peli osaltani, ehdottomasti.

"Pelistä tulee yksi versio ja on eri alueiden ikärajoista päättävistä elimistä kiinni"

Koska mennään jenkkilän, UK:n ja saksan ehdoilla (suurimmat pelimarkkinat) ja ikärajaksi pitää saada 16 (tai TEEN), niin sen mukaisesti tullaan laittamaan verta myös peliin.

"Koska mennään jenkkilän, UK:n ja saksan ehdoilla (suurimmat pelimarkkinat) ja ikärajaksi pitää saada 16 (tai TEEN), niin sen mukaisesti tullaan laittamaan verta myös peliin."
No kyllähän tuo MW2:kin myi käsittämättömät määrät K-18-pelinäkin.

Siitä puheenollen, Rebellion on myös ilmoittanut tukevansa deticated-palvelimia, joten oikea asenne hepuilla ainakin on. Hyvää jatkoa sinne, toivottavasti tekevät mainion pelin!

Kyllä vähän skeptinen olin kun ekaa kertaa tästä luin että joopajoo. Nyt kun trailereita on katsonut niin aijaijai miten nannalta näyttää :) Odotuslistalla.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi