Amerikkalaisten pelaaminen taas syynissä

NPD Group on jälleen tutkinut amerikkalaisten pelitapoja. Tutkimuksessaan yhtiö jakoi arviolta 174 miljoonaa pelaajaa seitsemään ryhmään: Äärimmäiset pelaajat (3%), innokkaat PC-pelaajat (9%), konsolipelaajat (17%), PC-verkkopelaajat (14%), verkottomat PC-pelaajat (15%), nuoret raskassarjalaiset (22%) ja toissijaiset pelaajat (20%).

Nuoret raskaansarjan pelaajat pelaavat kaikilla laitteilla keskivertoa enemmän, mutta varsinkin kannettavat laitteet ovat heidän suosiossaan, sillä kuusi kymmenestä DS- tai PSP-pelaajasta kuuluu tähän ryhmään.

Tutkimus paljastaa tietoja myös pleikkaripelaajien merkkiuskollisuudesta. Verrattuna Wii:n tai Xbox 360:n omistajiin, PS3:n omistajalla on todennäköisemmin toinenkin uuden sukupolven konsoli hyllyssään, toisaalta vain kymmenen prosenttia PS2:n omistajista on hankkinut PS3:n. PSP:n omistajista 45 prosentilla on myös DS, mutta DS:n omistajista vain 21 prosentilla on PSP.

Digitaalisen jakelun kasvu näkyy myös tutkimuksessa, sillä 14 prosenttia viimeisen kolmen kuukauden aikaan hankituista peleistä on ostettu latauksina. Innokkaat PC-pelaajat hankkivat peleistään jo 27 prosenttia digitaalisessa muodossa.

Galleria: 

Kommentit

Otsikossa pieniä typoja. Kielipoliisi vauhdissa.

Mikseiköhän samantien ole jo pistetty tilastotutkimusta siitä, että kuinka monella prosentilla pelaajista on rikosrekisteri. :|

Kyllä ne jaksaa osoitella sormella tuota pelaamista kohtaan. Jos joku ihme kauheus tapahtuis ja pelit kiellettäis, mikäköhän olis seuraava syypää? Varmaankin seksi sitten, kuten toisesta tutkimuksesta ilmeni, että sitä eniten pelättään videopeleissä.

Syynähän ei ikinä voi olla se, että maa sotii ja syöttää sotakeskeistä uutiskuvaa kokoajan. Eikä kasvatuksessa. Ehei. Eikä asepolitiikassa, eeeikä vanhemmissa. Eikä varsinkaan nuorissa itsessään.

Puuh. No, minkäs tekee. Syynätköön.

Tuo lopun PSP ja DS vertailu oli kyllä aika tyhmä. Eikös DS ole maailmalla muutenkin enemmän ja PSP:tä vähemmän. Aika urpoa tutkimusta.
Ehkä se 45% PSP omistajista on myös ne 21% DS omistajista.

Sarkasmi, luitko uutista ollenkaan? Eihän tuossa mistään syytellä, kunhan kerrotaan tilastotietoa pelaajien jakaantumisesta eri ryhmiin, merkkiuskollisuudesta jne.

Pelaaminen on syntisen ihanaa puhaa! ;D

pelaaminen on mukavaa ajan tappoa mutta kun syytetään pelejä jostakin asiasta esim murhasta tai vaikka ryöstöstä niin alkaa otsalohkoa tykyttää näitten amerikkalaisten tyhmyys

Tässä ei syytetä ketään mistään. Vähän vähemmälle tuota jenkkien mollaamista. Siellä kuitenkin "tyhmät" on saanut luotua taloudellisesti ja sotilaallisesti johtavan valtion.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi