Alkuperäinen vuonna 2009 julkaistu Angry Birds on saanut monta lisäosaa sekä spin-offia – nyt sarja sovitetaan virtuaalitodellisuuteen.

Rovion ja Resolution Gamesin yhteistyössä kehittämä, Oculus Riftille ja HTC Vivelle tänään julkaistu Angry Birds VR: Isle of Pigs on vanhaa tuttua linnun ampumista ritsalla päin possujen valtaamia linnakkeita – mielekkäällä fysiikkamoottorilla höystettynä. Lisämausteena vanhoihin sarjan tuotoksiin virtuaalitodellisuus tuo kolmiulotteiset kentät ja monipuolisemman tähtäämisen. Valittavana pelaajalla on useita eri pisteitä ripoteltuna kentälle, joista voi taktikoida mielestään parhaan ampumapaikan. Tähtäyskulmaa voi halutessaan hioa vaikkapa kumartamalla tai sivuttaisaskeleilla. Varsinaista kävelyä peli ei kuitenkaan tue. Lintujen heittäminen onnistuu pitämällä ritsaa toisessa kädessä ja vetämällä kuminauhaa toisella.

Mukana ovat tutut alkuperäiset linnut: punainen Red, keltainen Sakke, musta Pommi sekä siniset Jimi, Jami ja Joni. Pelissä on yhteensä neljä maata, joissa jokaisessa on 12 kenttää ja yksi pomovastuskenttä. Oculuksen ja Viven lisäksi Rovio suunnittelee Angry Birds VR:n tuomista lähikuukausina myös muille alustoille, kuten PlayStation VR:lle.

Voit ladata pelin itsellesi Steamista, Oculus Storesta sekä Viveportista.

Kirjaudu kommentoidaksesi