Huippusuositun battle royal -pelin Apex Legendsin toinen kausi on alkamaisillaan ja kehittäjä Respawn paljasti lisätietoja tulevista muutoksista.

Ensimmäisellä kaudella kritiikkiä saaneet battle passin haasteet on sysätty uuteen muotoon, joka mahdollistaa nopeamman ja ennen kaikkea helpomman etenemisen palkinnoista toiseen. Aikaisemmat hankalat ja paljon "grindaamista" vaatineet tehtävät on korvattu hieman perinteisimmillä haasteilla, kuten "pelaa 3 peliä Bloodhoundina" tai "saa 5 tappoa Wraithina". Pelaajille on tarjolla kolme päivittäin vaihtuvaa helpompaa hommaa, sekä jopa seitsemän viikottaista enemmän vaivaa vaativaa tehtävää. Lisänä näiden päälle on vielä kolme erikoisempaa viikkohaastetta, joten tekeminen ei kyllä lopu.

Muita muutoksia onkin jo putkahdellut julki aikaisemmin. Kokonaan uusi hahmo Wattson saapuu pelaajien riemuksi ja itse kartta kokee melkoisia muutoksia ja mullistuksia, joista onkin vivahteita nähty muun muassa trailerien myötä. Näiden lisäksi kokonaan uusi ase, L-Star, esitellään pelaajille kauden alkaessa.

Apex Legendsin toinen kausi starttaa huomenna 2.7.2019.

Kirjaudu kommentoidaksesi