Arvostele peli ja voita!

Gamerankingin avulla jokainen voi tuoda mielipiteensä kuuluviin pelaamistaan peleistä kirjallisen analyysin muodossa. Kirjoitus voi olla mitä tahansa lyhyehkön kommentoinnin ja syväluotaavan sielun sekä mielen avaamisen väliltä.

Nyt on loistava hetki vuolla sulkakynät teräviksi ja täyttää mustepullot, sillä jatkossa kuukausittain palkitaan yksi ansioitunut Hemingwayn alku. KonsoliFINin toimituksen edustaja poimii parhaat kirjoitukset kalenterikuukauden ajalta ja arpoo niistä onnekkaimman. Voittaja saa palkinnoksi yhden vapaavalintaisen jo julkaistun ja kaupasta saatavilla olevan pelin. Palkintopeliksi ei voi valita ennakkovarauspelejä eikä pelien keräilyversioita.

Linkit Gameranking-alueille: Nintendo, PlayStation ja Xbox.
Tarkemmat tiedot löytyvät lähdelinkin takaa.

Galleria: 

Kommentit

Melkeinpä aina tulee väsättyä jonkinlainen tuhnu arvostelu, kun peli on koluttu läpi, mutta ikinä en muista sitä tuonne Gamerankingiin heittää. :P Pitääpä koettaa jatkossa muistaa, kun siitä voidaan nyt kerta palkitakin. :)

Onkos väliä miltä konsolilta pelin arvostelee vai pitääkö olla nykyiset konsolit?

Traddash, kaikki Gamerankingista löytyvät pelit käyvät arvostelukohteiksi, kunhan palkintopeli on vähän tuoreempaa sorttia :)

Toki toiveena olisi, että arvostelut tehtäisiin nykyisen konsolisukupolven peleistä. Tätä luultavasti pohditaan vielä toimituksen kesken, mutta ainakin marraskuu mennään näillä eväillä.

Varmaan kannattaisi kirjoitella arvosteluja sellaisista peleistä, jotka kiinnostavat tämän päivän pelaajia tässä ja nyt. Näin tekstille voisi olla potenttiaalia myös mahdollisessa lukijakunnassa.

Nisupulla: Joo-o, mutta jätetään MW3 sitten poikkeen kun kaikkihan tietää kuinka kuraa se on ;).

Peli oli hyvä ja myös Ingmannin voi maistui hyvältä leivän päällä.

Yhdyn Nisupullan viestiin. Käyttäjien arvosteluja peleistä tyyliin Battlefield 3 ja Batman: Arkham City olis mukava lueskella, nyt kun suurin osa on jo nuokin läpäissyt ja täten ei mahdolliset spoileritkaan haittaa (ja vaikkei spoilereita olisikaan, niin itse en silti halua lukea peleistä etukäteen mitään arvosteluja tms.).

Itse värkkäsin aamulla nopeasti mietteitä Uncharted 3:sta, mutta vielä pitäisi ainakin Battlefield 3 arvioida, pisteetkin (93/100) kerkesin jo sille heittää (en tosin Gamerankingiin, vaan omaan pelikokoelmaani KFIN-keskustelualueella). Mitenkäs jos tekee useampia arvosteluja kuukauden aikana, niin voidaanko niistä valita mahdollisesti jopa useampia mukaan arvontaan? :)

Oli itsekkin yritettävä rustata jotain.. :)

Kirjoitin artikkelin Twilight Princessistä Wiille. Tarkistatteko siis kaikki tiettynä ajankohtana tulleet postaukset, vai pitääkö tuohon arvosteluun merkata, että se osallistuu ko. kilpailuun?
Jos kirjoittaa Wiille artikkelin tarkoittaako se sitä, että pitää myös valita Wiin peli vai voiko myös valita toisen alustan pelin palkintona, jos siis sattuisi voittamaan?

Execta: "Mitenkäs jos tekee useampia arvosteluja kuukauden aikana, niin voidaanko niistä valita mahdollisesti jopa useampia mukaan arvontaan? :)"

Katras laadukkaita tekstejä parantaa tietysti mahdollisuuksia. Pelkkä määrä ei kuitenkaan korvaa laatua.

Miiw: "Kirjoitin artikkelin Twilight Princessistä Wiille. Tarkistatteko siis kaikki tiettynä ajankohtana tulleet postaukset, vai pitääkö tuohon arvosteluun merkata, että se osallistuu ko. kilpailuun?
Jos kirjoittaa Wiille artikkelin tarkoittaako se sitä, että pitää myös valita Wiin peli vai voiko myös valita toisen alustan pelin palkintona, jos siis sattuisi voittamaan?"

Hienoa, että avasit pelin Nintendo-puolella! Tarkistamme kaikki tietyn kuukauden aikana kirjoitetut Gameranking-tekstit, ja pelin saa valita nykyisille konsolialustoille.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi