Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Tuleva Hellboy-peli on saanut uuden trailerin sekä julkaisupäivänsä.

Upstream Arcaden kehittämä ja Good Shepherd Entertainmentin julkaisema Hellboy Web of Wyrd on virallisen kuvauksensa mukaan rogue-lite tappelupeli.

"Sarjakuvien tapaan peli lähettää Hellboyn hyvin erilaisiin ja täysin ainutlaatuisiin seikkailuihin. Kukin tarina on itsenäinen, mutta niitä kaikkia yhdistää Butterfly Housen salaperäinen perintö", kertoo nimikkeen Steam-sivusto.

"Okkultisti Pasquale Deneveaux’n vuonna 1962 rakennuttama Butterfly House ei ole pelkkä asunto – se on portti. Ley-linjojen päälle rakennetun talon oudot kulmat ja epäeuklidinen geometria suunniteltiin vain yhtä inhaa tarkoitusta varten: avaamaan ovia hirvittävään mutta kiehtovaan ulottuvuuteen nimeltä Wyrd," kuvailu jatkuu. Yhteenotot vihollisten kanssa on samaisen tekstin mukaan suunniteltu haastaviksi.

Huomionarvoista on myös se, että Hellboy-voimanpesän äänenä toimii äskettäin edesmennyt Lance Reddick. Trailerin, jossa Reddickiä kuullaan taistelun tuoksinassa, on katsottavissa alta.

Hellboy Web of Wyrd julkaistaan päivämäärällä 4.10. Nintendo Switchille, Xbox Series X|:lle, PlayStation 5:lle ja PC:lle.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi