Assassinointi jatkuu merillä

Kotaku on saanut käsiinsä markkinointijulisteen, joka vihjaisi vahvasti Ubisoftin menestyssarjan siirtyvän seuraavassa osassaan merille sekä kantavan nimeä Assassin's Creed IV: Black Flag.

Ubisoft itse on toistaiseksi kertonut ainoastaan että uutta Assassin's Creediä on tuloillaan hyvin vahvoin epäilyin tämän vuoden puolella. Kotakun käsiin saaman julisteen perusteella tuleva Assassin's Creed laajentaisi edellisen osan merellistä teemaa käsittelemään koko peliä. Pelin nimi olisi Assassin's Creed IV: Black Flag. Kotakun mukaan pelin mainoskampanja pyörähtää käyntiin suurieleisesti maaliskuun aikana.

Examiner kantaa kortensa kekoon ja kertoo samaisessa julisteessa olevan assassinin nimeksi Edward Kenway, kolmannen osan Haytham Kenwayn isä. Saman lähteen mukaan peli sijoittuisi Karibialle tarjoten samoiltavaksi ainakin Jamaikan, Kuuban sekä Bahaman. Examinerin mukaan peli tulisi ainakin Xbox 360:lle, mutta myös tulevan sukupolven raudalle.

Assassin's Creed 3:n laivataisteluista pitäneet pääsevät taatusti nostamaan mustan lipun salkoon ja asettumaan uudestaan suuren laivan ruorin ääreen. Mikäli pelistä vuotaa tietoa tähän tahtiin, Ubisoft avautuu varmasti aiheesta piakkoin itse lisää.

Xbox Liven kauppapaikalta löytyy tänään edellisiä Assassin's Creed -sarjan pelejä alennuksessa.

Galleria: 

Kommentit

Jo pelin nimi vaatii, että ääninäyttelijäksi on pestattava ainakin Henry Rollins. :)

Eikös näiden pitänyt loppua kolmoseen? Ei oikeastaan huvita pelata koko sarjaa enää. Alunperin kiinnostuin desmondin tarinasta ja silloin puhuttiin vielä, että tämä on trilogia. Kas kummaa kun kakkonen myi hyvin niin jo tuli brotherhood ja revelations ja sitten se oikea kolmonen vasta jonka piti päättää koko homma.
No nyt tulee sitten jo nelonenkin.

Tämä sarja kuopattiin Ezion mukana.

Ei tämän koskaan pitänyt loppua kolmoseen. Desmondin tarina sai päätöksensä (ehkä) siinä, mutta matskuahan voi keksiä loputtomasti.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi