Päivitys: Video hävisi verkosta yhtä nopeasti kuin sinne ilmestyi. Pelistä on luvassa lisätietoja ja toivottavasti samainen traileri ensi maanantaina.

Aikaisemmin tällä viikolla vuotanut ja KonsoliFINissakin uutisoitu Assassin's Creed 4: Black Flag on saanut ensimmäisen trailerinsa. Harmillisesti video esittelee piraattitoimintaa ilman aitoa pelikuvaa. Vuoteen 1715 sijoittuva merirosvoseikkailu julkistetaan virallisesti ensi maanantaina.

Assassin's Creed: Black Flag ilmestyy lokakuun lopussa Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle, WiiU:lle ja PC:lle. PlayStation 3 -versio saa ennakkotietojen mukaan 60 minuutin edestä yksinoikeussisältöä. Peli luvataan myös seuraavan sukupolven konsoleille, mutta aikataulu on ymmärrettävästi vielä avoinna.

Galleria: 

Kommentit

Tämä on yksityinen video.

Video oli ilmeisesti ennen aikojaan tupsahtanut verkkoon ja vedettiin heti pois. Harmi.

EDIT: Nakki ehti muutaman sekunnin ennen :D

Paljon potentiaalia mahdollisesti pilattu Assassin's Creed -nimen taakalla ja ikivanhalla raudalla. Tosin olen kyllä 100 kertaa kiinnostuneempi ostamaan tämän kuin ACIII:n

Ovat tarjonneet samaa linkkiä "paremmissakin piireissä". Merirosvot teemana kyllä kuulostaa jo heti mielenkiintoiselta.

Trailerin loppupuolella kuuluu seuraavat sanat:
"If it's fortune and adventure you seek, then captain Edward Kenway is your man."

Eli siis kyseessähän on silloin AC III:n alussa pelatun Haytham Kenwayn isä ja Connorin isoisä. Edwardhan oli Assassin orderin jäsen loppuun asti, Haytham taas käännytettiin Templariksi, kuten kolmosesta opimme..

Assassin's Creed: seikkailupelien COD. Laadusta viis, peliä hyllyyn!

Kyllä ne joka suhteessa laadukkaita tuotoksia on toistaiseksi olleet, ehkä Revelationsin takapakkia lukuunottamatta. Alkaahan se vaan väistämättä vähän maistumaan puulta näin tiheä julkaisutahti ja kun suuria pelimekaanisia uudistuksia ei ole tullut. AC3:ssa parasta oli juuri meritaistelut ja eeppinen fiilis siellä ison laivan ruorissa, joten tämä kelpaa paremmin kuin hyvin. Ja jos tarjoaa vapaahkon suuren meren seilattavaksi Wind Waker -tyyliin nii avot!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi