Assassin's Creed -elokuva sai ensimmäisen trailerinsa

Ubisoftin Assassin's Creed -pelisarja taipuu tulevaisuudessa myös valkokankaille. Kuluvana vuonna julkaistavan elokuvasovituksen kehitys on jo niin pitkällä, että on aika ensimmäisen trailerin.

Houkuttelevan videomaistiaisen perusteella elokuva noudattelee pelisarjasta tuttua kaavaa. Michael Fassbenderin tulkitsema päähahmo loikkiikin esi-isiensä muistoissa vähintään yhtä sutjakkaasti kuin Desmond Miles. Uskaltautuupa salamurhaajamme suorittamaan näytöstyyliin myös peleistä tutun leap of faith -loikan.

Elokuvaa tähdittävät Fassbenderin lisäksi Oscar-voittaja Marion Cotillard sekä legendaarinen brittikönsikäs Jeremy Irons. Ohjaajan pallilla istuu Justin Kurzel.

Assassin's Creedin ensi-iltaa on kaavailtu joulukuulle.

Kommentit

Traileri vaikuttaa hyvältä. Kylmät väreet hiipi selkää pitkin. Toivottavasti elokuva saapuu myös Suomen teattereihin asti. 

Uuh, täähän oikeasti näyttää aika siistiltä. Leap of Faith ja kaikkea...

Ja tämä ei ole edes animaatio (*köh*ratchetandclank*köh*), joten eihän sitä tiedä jos Finnkino ihan toisi tämän teattereihin.

Superhero landingia ainakin löytyy. Mutta näyttää yllättävän mainiolta, ei tälle kai sitten turhaan olla jatko-osaa jo tekemässä. Ja povasihan New York Post tälle jo Oscariakin: http://www.konsolifin.net/uutinen/new-york-post-povaa-assassins-creed-fi...

Khyl, pitkästä aikaa pelileffa, joka miltei täytyy käydä katsastamassa!

Kanye 'Yeezus' Westiä trailerimusana... noh, toimihan se tässä. Ihan trendikkäitä valintojahan sarjalla on ollut. (Ekan?) Assassin's Creed -pelin trailerilla kuultiin silloin ajankohtainen - housut kasteleva - JUSTICE - Genesis.

https://youtu.be/BeFsH-FYfMw  <- Ja ilman Kanyetä :D

 

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi