Awesome Games Done Quick alkaa tänään

Awesome Games Done Quick alkaa tänään klo 18:00. Viikon aikana kymmenet pelaajat tahkoavat pelejä mahdollisimman nopeasti läpi. Ohjelmistossa nähdään vanhoja sekä uusia teoksia usealta eri konsolilta ja PC:ltä. Mukana ovat esimerkiksi Mario Kart 8, Splatoon, BloodborneGimmick! ja Mega Man X

Tapahtuma kerää tänä talvena hyväntekeväisyyspottia Prevent Cancer -järjestölle, jonka tarkoituksena on auttaa syövästä selviäviä ihmisiä. Yleishyödyllisen järjestön tarkoituksena on myös auttaa ihmisiä tunnistamaan syöpä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Katsojat voivat lahjoittaa rahaa tapahtuman aikana sekä ostaa t-paitoja, joiden hinnasta 3 dollaria menee lahjoituspottiin.

Games Done Quick on tapahtumasarja, johon kuuluu talvella järjestettävä Awesome Games Done Quick ja kesällä oleva Summer Games Done Quick. AGDQ järjestetään Virginialaisessa Hilton hotellissa ja se kestää 10.1. saakka. Tarkemman aikataulun näet täältä ja lähetystä voit katsoa Games Done Quickin Twitch-kanavalta.

Kommentit

En edes tajunnut että on se aika vuodesta taas. Ainakin tulee katottua miten bloodborne vedetään läpi alle 45 min :D

Vaikka nää järjestetään puolen vuoden välein, niin aina se tulee yhtä yllättäen! :D Onpahan taas viikoksi tekemistä :) Meinasin myös ostaa jonkun t-paidan tuolta. Viime vuonna lähti kaupasta hieno Zelda t-paita.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi