Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Runsas kuukausi sitten julkaistu Babylon's Fall sai todella murskaavan vastaanoton. KonsoliFIN antoi arvostelussaan pyöreän yhden tähden, jonka lisäksi teos nauttii kyseenalaista julkisuutta olemalla Metacriticin mukaan PlayStation 5:n huonoin tähänastinen julkaisu.

Live-palveluna julkaistu peli kärsi jo julkaisunsa ympärillä pelaajakadosta, eikä tilanne ole parantunut julkaisun jälkeen. Alimpaan samanaikaisten pelaajien lukemaan päästiin 13.4.2022, jolloin ainoastaan kahdeksan ihmistä oli vaivautunut linjoille. Kyseessä on aamuyön lukema, ja julkaisu on tarjolla myös konsoleille, mutta tästä huolimatta julkaisija Square Enixillä ei ole pienintäkään syytä tyytyväisyyteen. Kuluneen 30 vuorokauden keskimääräinen pelaajalukema on ollut 137 samanaikaista PC-pelaajaa.

Pyyhettä ei olla kuitenkaan vielä heitetty kehään, vaan Twitter-ilmoituksen mukaan toinen tuotantokausi on jo käytännössä valmis ja kolmas tuotantokausi on kehitteillä. Nähtäväksi jää kuinka pitkään julkaisijan kärsivällisyys riittää, varsinkin kun loppuvuodeksi odotettu Bayonetta 3 on samanaikaisesti PlatinumGamesin työpöydällä.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Destructoid.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi

Alustat: 
Julkaisijat: