Rock Band 4

Bändipelit tekevät comebackin lokakuussa

Viitisen vuotta sitten kuollut bändipeligenre on tekemässä paluuta kahden veteraanisarjan voimin. Guitar Hero Live sekä Rock Band 4 tuovat muovisoittimet takaisin olohuoneisiin lokakuun aikana.

Guitar Hero Liven lähestymistapa poikkeaa totutusta. Soitanta tapahtuu live-yleisön edessä ensimmäisen persoonan näkövinkkelistä. Kitaraohjainta on uudistettu siirtämällä napit kahteen riviin. Mukana on myös musiikkivideoita alituiseen suoltava GHTV.

Rock Band 4:n lähestymistapa on perinteisempi. Harmonixin selkeimpänä valttikorttina on taaksepäin yhteensopivuus, kun kertaalleen ostetut kappaleet voi ladata toistamiseen uuteen peliin. Näin biisikirjasto voi olla heti kättelyssä todella laaja, julkaisihan Harmonix ladattavia kappaleita joka viikko usean vuoden ajan. Myös pölyttyneet muovikitarat ovat yhteensopivia neljännen Rock Bandin kanssa.

Activisionin julkaisema ja FreeStyleGamesin kehittämä Guitar Hero Live nähdään PlayStation 3:lla, PlayStation 4:llä, Xbox 360:llä, Xbox Onella sekä Wii U:lla lokakuun 20. päivä.

Kilpailija Rock Band 4 rynnistää kauppoihin hieman aikaisemmin, lokakuun 6. päivä. Alustoiksi on valikoitunut PlayStation 4 sekä Xbox One.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi