Tulevan Batman: Arkham Origins -pelin ääninäyttelijöistä on liikkunut reilu määrä ristiriitaista tietoja. Monien fanien harmiksi Lepakkomiehen äänenä tutuksi tullutta Kevin Conroyta ei kuulla hahmon alkutarinassa, mutta kaikkea toivoa ei liene syytä heittää. Mies näes itse oikoi tietoja Twitterin välityksellä kenties paljastaen lepakkosaagan jatkuvan vielä ainakin yhden Arkham-nimikkeen voimin.

Yön ritarin äänimies kertoi Dallasissa järjestetyillä Comic-Com-messuilla työskennelleensä seuraavan Arkham-pelin parissa viimeiset 9-10 kuukautta, minkä oletettiin tarkoittavan Conroyn ääninäyttelevän Batmania Arkham Originsissa. Tämä paljastui kuitenkin vääräksi tiedoksi, sillä miestä lepakkoista esittää lokakuisessa nimikkeessä Assassin's Creedeistä tuttu Roger Craig Smith.

Nyt Conroy on tarttunut Twitteriin oikoakseen puheitaan, kertoen että hän ei ota osaa Batman: Arkham Originsiin, vaan vasta sitä seuraavaan Arkham-peliin. Äänimies saattoi paljastaa tietoja tulevasta liian varhain, sillä näin kauaskatseista virallista tietoa lepakkosaagan jatkosta ei ole. Viesti on palvelusta jo poistettu, mutta kuvakaappaus viestistä on katsottavana tämän uutisen ohesta.

Jokerin äänenä tutuksi tullut Mark Hamill korvataan bättiksen alkutarinassa Troy Bakerilla, kenen vokaaleja on kuultu muun muassa Mass Effect 3:ssa ja Bioshock Infinitessä.

Julkaisujärjestyksessä seuraava lepakkoseikkailu julkaistaan joka tapauksessa lokakuun 25. päivänä. Esitarinan alustoina pelille toimivat näillä näkymin ainakin Xbox 360, Wii U, PlayStation 3 ja PC. Uusia kuvia sekä traileri on katsottavissa aiemmasta tämän päivän uutisesta.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi