Battle royale -pelit ovat olleet viime aikoina vahvasti tapetilla. Tämän tietää myös Sea of Thievesin parissa hääräilevä Rare.

Akuutin pelattavan puutteesta kritisoitu piraattiseikkailu on kokenut suuria uudistuksia sitten maaliskuisen julkaisunsa. Myös jonkinmoisen battle royale -moodin lisääminen saattaa olla Raren suunnitelmissa, mikäli Mike Chapmania ja Craig Duncania on uskominen. Kaksikko jutusteli aiheen tiimoilta Game Informer -julkaisulle.

Chapmanin mukaan battle royale -moodiin olisi hyvinkin edellytyksiä, joskin kuvioihin pitäisi luonnollisesti saada jonkinlainen uniikki Sea of Thieves -näkökulma. Studio ei myöskään halua kopioida ideoita suoraan toisilta studioilta, vaan kehittäjien tulisi uudistaa konseptia jonkin verran. Sekä Chapman että Duncan tuntuvat kuitenkin olevan avoimia idealle, ja mahdollisuutta battle royaleen on selkeästi pyöritelty studion sisällä laajemminkin.

Sea of Thievesin tarjoamiin piraattikarkeloihin voi osallistua Windowsilla sekä Xbox Onella. KonsoliFINin arvion voi lueskella täältä.

Kirjaudu kommentoidaksesi