Battlefield 3:n seuraava lisäosa Armored Kill päivättiin

Armored Kill -lisäosan julkaisu on aivan ovella ja se ilmestyy ensimmäiseksi PlayStation 3 -konsolille. 4. syyskuuta lisäosan saavat käyttöönsä kaikki PS3:n Battlefield Premium -jäsenyyden ostaneet pelaajat. Xbox 360:n Premium -jäsenet saavat lisäosan käyttöönsä viikkoa myöhemmin, 11. päivä syyskuuta.

Tavallisille käyttäjille uusi lisäosa julkaistaan vasta kaksi viikkoa kunkin Premium-julkaisun jälkeen. PS3 -pelaajat aloittavat tankeilla rymistelyn 18.9. ja Xbox -pelaajat pääsevät tankkeihin käsiksi 25.9.

Armored Kill keskittyy ajoneuvojen väliseen sodankäyntiin ja sen sanotaan sisältävän yhden Battlefield -historian suurimmista moninpelikartoista. Neljän uuden kartan lisäksi paketissa tulee mukana lukuisia uusia ajoneuvoja. Tankkeihin keskittyvässä sodassa pääsee muun muassa antamaan ilmatukea AC-130 -lentokoneella.

Battlefield 3 on myös KonsoliFINissä kerännyt taaksensa joukon urhoollisia sotilaita. Näiden sotilaiden tukikohdat sijaitsevat keskustelualueella ja heihin pääset tutustumaan seuraavien linkkien kautta: PS3 -pelaajat löytyvät täältä ja Xbox 360 -pelaajiin pääset tutustumaan täältä.

Galleria: 

Kommentit

Neljäs päivä syyskuuta takaisin linjaan.

Saattaa johtua omasta pettymyksestä peliä kohtaan mutta uutinen on mielestäni kirjoitettu fanipoika tyyliin ilman kriittisyyttä käyttäen. Eli mainos uutinen kyseessä.

Uutisen kirjoittanut "fanipoika" ei ole pelannut Battlefield 3:sta melkein vuoteen.

Kriittistä journalismia on muuten yllättävän vaikea harrastaa kun uutisoi päivämääristä. Hienoa siis kuulla että sain tunnekuohuja aikaseksi näinkin yksinkertaisella uutisella!

Traddash, en näe tässä mitään kummempaa poikkeamista objektiivisuudesta: uutisessa kerrotaan pelistä julkistettu tieto, josta tärkeimpänä/odotetuimpana uusi julkaisupäivämäärä. Enkä nyt äkkiseltään keksi, mistä aiheesta kritiikkiä tulisi "tonkia" tässä tapauksessa, ja olisiko se sitten tämän aiheen kohdalla parempaa journalismia?

Kuten jo totesin kommentissani että pettymykseni peliä kohtaan varmaan vaikuttaa miten luen uutista. Kolmas kappale toimi ärsykkeenä tässä tapauksessa, mutta se voi olla suora käännös lähteestä mitä en lukenut.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi