Battlefield 3:sta pelikuvamaistiaisia

Electronic Arts julkaisi ensimmäisen pelikuvaa sisältävän trailerin Battlefield 3:sta. Ytimekkään videon voi käydä katsomassa KonsoliFINin mediaosastolta ja YouTubesta.

EA:lta kerrottiin myös, että Battlefield 3:n ennakkotilaajat saavat peliinsä karttoja Battlefield 2:sta. Back to Karkand -karttapaketti sisältää neljä taistelukenttää vanhojen aseiden ja ajoneuvojen kera. Tuttuja maisemia mehustellaan entistä ankarammin uuden Frostbite 2 -pelimoottorin voimin.

Battlefield 3:n kampanja vie pelaajat matkalle Teheranista Pariisiin ja New Yorkiin Yhdysvaltain merijalkaväen sotilaana. Taistelukentällä viipelletään totta kai myös yhteistyötilassa ja kilpailullisessa moninpelissä.

– Valmistaudumme taisteluun ja olemme täällä voittaaksemme. Siinä missä muut pelaavat varman päälle, Battlefield 3 innovoi. Frostbite 2 on ratkaiseva tekijä räiskintäfaneille. Kutsumme sitä uuden sukupolven moottoriksi nykyisen sukupolven alustoille, DICE:n Magnus Troedsson linjaa.

Ruotsalaiskehitteinen Battlefield 3 julkaistaan syksyllä Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja PC:lle.

Galleria: 

Kommentit

Hell yeah! Pelikuva pätkät näyttivät oikein mehukkailta. Pitää nyt olla tarkkana mitkä osat tulee hankittua jotta peli pyörisi mahdollisemman hyvin PC:llä. Mietittyttää vaan että miten peli toimii konsoleilla.

YESSS! Mietityttää vaa kuinka monta pelaajaa konsolit sitten saa jos PC saa 64.

Nyt kyllä ei Jama96 taida tuntea BF historiaa josta voisi vetää johtopäätökset pelaajamäärään konsoleilla verrattuna PC versioon. BF on ja tulee aina olemaan PC:llä se paras versio niin pelillisesti kuin teknisestikin. Konsolit ovat tähän asti menneet aina 24 pelaajalla kun taas muut aikaisemmat versiot PC:llä ovat olleet 64 pelajaan hupia. Tästä poikkeuksena Bad Company sarja (joka oli konsoleille painoitettu) ja nämä ilmais BF pelit.
Pelaajamäärä saattaa toki nousta 32 konsoleilla mutta yhtä graaffisesti ja teknisesti vaikuttava peli ei tule olemaan konsoleilla. Trailerin pelikuva oli PC versiosta.

Mielettömän näköistä menoa! Syksy ei voi tulla liian aikaisin? Vaikka PC-versio paremmalta näyttäisikin niin pelaan mieluummin mäiskeet padilla kiitos. Eikä kyllä kannettavalla mitään mahiksia pyörittää.
http://www.gamersmint.com/dice-battlefield-3-debut-trailer-is-all-in-gam...
Näköjään onkin täysin "in-game-footagee" :D

Kyllä minä tunnen BF:n historian ja olen sarjan kova fani. Ajattelin vaan että eihän DICE voi olla ny niin epäreilu konsoli pelaajille että jättää pelaaja määrän pieneksi. Kyllä vähän uskon ja toivon että me konsoli pelaajat saadan enemmän pelaajia! Ehkä konsoleilla on tähän menessä ollu vaa 24 pelaajaa mutta kyllä on mahdollisuus että se nousee ainakin 32:een. No tämä asia selviää sitten myöhemmin.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi