Tämänpäiväinen Nintendo Direct toi julki hyvän määrän videomateriaalia tulevista Wii U -peleistä. Uusia nimikkeitä julkistettiin useita, jonka lisäksi jo aiemmin paljastetut pelit pääsivät valokeilaan.

Platinum Gamesin Bayonetta 2 oli esitteillä varsinaisen pelikuvan sijaan kehitystyötä kuvaavana esittelynä. Vielä julkaisupäivämäärää vaille oleva toimintatuotos saapuu aikanaan yksinoikeudella Wii U:lle.

Kirby's Epic Yarn -tasoloikan työstänyt tiimi on ottanut käsittelyynsä myös toisen Nintendo-hahmon. Wii U:lle näet julkaistaan aikanaan Yoshin tähdittämä, vielä nimeämätön, lankamaailmaan sijoittuva peli. Direct-esityksen vihreätä otusta käsittelevän osuuden näkee parhaiten tästä klikkaamalla.

Shin Megami Tensein ja Fire Emblemin maailmat yhdistävä RPG-julkaisu esiteltiin myös, mutta varsinaista pelikuvaa ei ole vielä tarjolla. Esimakua voi saada tämän videonpätkän avulla.

Toinen Platinum Gamesin kehittämä toimintapläjäys Bayonetta 2:n lisäksi on The Wonderful 101, jossa kerätään tukku hahmoja yhteen estämään ulkoavaruudesta saapuvaa uhkaa. Traileri on katsottavissa tämän linkin takaa.

Vielä nimeä vailla oleva Wii Party -minipelikokoelman seuraaja esiteltiin myös kaikelle kansalle. Esimakua voi katsastaa tätä kautta.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi