Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Kehuvien arvosteluiden saattelemana Wii U:lle saapunut Bayonetta 2 olisi saamassa jatkoa, ainakin mikäli nimikettä työstänyt Yusuke Hashimoto saisi asiasta päättää. Games Master -lehden haastateltavana ollut mies kertoo, että hänellä riittäisi ideoita useampaankin jatko-osaan.

Aviisi kysyi nimikkeen kehittämistä johtaneelta Hashmimotolta mille PlatinumGames-studion pelille hän haluaisi mieluiten työstää jatko-osaa. "Jatko-osa Platinumin pelille... Minun on pakko sanoa Bayonetta 3. Minulla on kaikenlaisia ideoita päässäni Bayonetta-maailman laajentamiseksi jopa useammissa jatko-osissa tai ehkä spin-offissa!"

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun studion pelintekijät ovat ottaneet kolmososan puheeksi, joten halua ja intoa sen tekoon tuntuisi riittävän.

Viimeisimmät Platinumin markkinoille saapuneet pelit ovat Bayonetta-uusioversio ja Bayonetta 2, kumpikin Wii U:lle. Äskettäin studion verkkosivuille ilmestyi myös astetta simppelimpi 2D-napinhakkaus, jota pääsee ihmettelemään tämän linkin kautta.

KonsoliFINin Bayonetta 2 -arvostelun pääset lukemaan tämän linkin kautta. Keskustelua nimikkeestä voi harrastaa keskustelualueella.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi