Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Belmontit ja epäkuolleet kohtaavat jälleen taskukoossa

Belmont-suvun jäsenet eivät vieläkään ole saaneet tarpeekseen epäkuolleista, sillä Castlevania-sarjan pelejä siintää horisontissa kaksikin kappaletta. Nintendo Power -lehti on vahvistanut viime viikolla huhuissa pyörineen Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate -pelin saapumisen 3DS:lle, jonka lisäksi aviisin sivuilla mainitaan myös toinen sarjan tuotos.

Lehti paljastaa espanjalaisen Mercury Steamin kehittämästä Mirror of Fate -nimikkeestä jonkin verran yksityiskohtia kertomatta kuitenkaan tuotoksen tarkkaa julkaisuajankohtaa. Luurankoja, epäkuolleita ja muita vihulaisia manan majoille päästään lähettämään Trevor Belmontin hahmossa. Aseistuksena Trevorilla on Combat Cross -nimeä totteleva ase, mutta matkan varrella mukaan tarttuu myös muunlaista varustusta. Tuotokseen luvataan syvää taistelumekaniikkaa, useampia aseita ja kokemuspisteillä ansaittavia liikkeitä. Tarkemman kuvauksen näppäinasettelusta ja ensimmäiset kaksi suttuista kuvaa pääsee silmäilemään läpi lähdelinkin kautta.

Lehdessä vahvistetaan myös toisen viime viikolla huhuissa pyörineen pelisarjan osan olevan tuloillaan. Jutussa nimittäin kerrotaan Mirror of Faten loppuratkaisun petaavan Castlevania: Lords of Shadow 2:n tapahtumia. Nintendo Power jättää mainitsematta mille alustoille Lords of Shadow 2 on saapumassa, mutta vahvistamattomat tiedot ovat viemässä tuotosta Wii U:lle, PS3:lle, Vitalle ja Xbox 360:lle.

Galleria: 

Kommentit

Vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta. Saa nyt nähdä, miltä tuntuu pelata kolmiulotteista Castlevaniaa käsikonsolilla. DS:n Metroidvaniat ainakin maistuivat makealta.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi