Bethesda julkaisi suunnitelmansa Fallout 76:lle

Fallout 76:n kehittänyt Bethesda on paljastanut suunnitelmansa tämän vuoden varalle. Wild Appalachia, Nuclear Winter ja Wastelanders -nimiset päivitykset julkaistaan kevään, kesän sekä syksyn aikana ja niiden luvataan tuovan kauan kaivattua lisäsisältöä.

Päivityksistä ensimmäinen, Wild Appalachia, ilmestyy maaliskuun 12. päivä. Se sisältää muun muassa mahdollisuuden tislaamiseen sekä Fasnacht Parade -tapahtuman, joka on käynnissä vain rajoitetun ajan. Tapahtuman luvataan palkitsevan pelaajat uniikeilla palkinnoilla, kuten Fasnacht-maskeilla.

Appalachian suurin uudistus eli Survival-muoto julkaistaan myöhemmin samassa kuussa. Uutta sisältöä saadaan kuitenkin odotella huhtikuulle, sillä 9. päivä Shear Terror -tehtäväsarja aukeaa pelaajille. Samalla pelaajat pääsevät rakentamaan itse leiriinsä myyntiautomaatit sekä turvakamerat. Lisää tehtäviä on tulossa myös toukokuun 7. päivä.

Nuclear Winter ja Wastelanders -päivitykset tuovat lisätehtäviä, uuden paljastamattoman muodon, korkeatasoisille pelaajille tarkoitetut raidit ja uuden arvosysteemin, jolla yli 50 tason sotilaat voivat nollata hahmonsa sekä saada parempia voimakkaita ominaisuuksia.

Bethesda sanoo panostavansa Fallout 76:n täysillä tehden siitä niin hyvän kuin mahdollista, jotta se pysyisi viihdyttävänä monta tulevaa vuotta.

Keskustele Fallout 76:sta ja sen päivityksistä KonsoliFINin foorumilla.

Kirjaudu kommentoidaksesi