Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Bethesda paljasti tietoja Fallout 76:n uudesta pelimuodosta

Bethesda on avannut viikottaisessa Inside the Vault -blogissaan Fallout 76:n uuden Survival-pelitilan sisällöstä.

Tähän asti Appalachian metsissä käydyt pelaaja vastaan pelaaja -taistelut ovat olleet hyvin pienessä roolissa Fallout 76:ssa, sillä Bethesda on pyrkinyt minimoimaan kiusaajien aiheuttaman mielipahan kanssapelaajilleen. Mikäli olet joutunut hyökkäyksen kohteeksi toisen pelaajan toimesta, ei tämä ole onnistunut aiheuttamaan kuin vähäistä vahinkoa. Halutessasi voit ampua takaisin, jonka jälkeen varsinainen taistelu vasta alkaa.

Maaliskuuksi suunniteltu vaiheittain tuotava beeta-päivitys tulee poistamaan nämä rajoitukset PvP-kamppailuista. Myös riskit ja palkkiot suurenevat. Tapoista ansaidut capsit tuplaantuvat, ja vastustaja tiputtaa kuollessaan romun lisäksi vielä lääkkeitä sekä mahdollisesti muuta esineistöä. Bethesda kertoo hiovansa kuolemasta koituvia seuraamuksia pelaajien beetasta saadun palautteen perusteella. Lisäksi päivitys tuo nettiräiskinnöistä tutun tulostaulukon, josta on nähtävissä kuinka sijoitut muiden serverillä seikkailevien pelaajien kanssa.

"Fallout 76:n julkaisusta lähtien olemme kuulleet toiveita kilpailuhenkisiltä pelaajilta suuremmista haasteista, pienemmistä rajoituksista ja kannustavammista PvP-taisteluista. Tämä huomioiden aloimme kehittämään Survivalia", Bethesda kertoo.

Vanha pelimuoto tulee säilymään Adventure nimellä uuden rinnalla, ja valittavaksi tuleekin alkuvalikossa kumpaan haluat liittyä. Varusteet, hahmonkehitys, capsit ja tehtävien suorittaminen heijastuvat pelimuodosta toiseen. Survival sisältää täysin samat tehtävät, eventit, viholliset ja kartan kuin Adventure – pois lukien PvP-rajoitukset.

KonsoliFINin Fallout 76:n arvostelun voit lukea TÄSTÄ!

Kirjaudu kommentoidaksesi