Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Beyond Good & Evil 2 edelleen työn alla

Ubisoft julkaisi vuonna 2003 pelin joka keräsi äkkiä heikohkoista myynneistä huolimatta kulttimaineen. Tämä peli oli Beyond Good & Evil. Sekä kriitikot, että pelaajat pitivät pelistä mutta Ubisoftin lupauksista huolimatta jatko-osaa ei ole edelleenkään nähty.

Beyond Good & Evilin jatko-osasta on välillä tipahdellut konseptikuvaa ja jopa videopätkää, mutta Ubisoftin lupauksista huolimatta peliä ei ole konkreettisesti esitelty pelaajille. Monet luulivat pelin tarun olevan viimeistään loppu, kun kehittäjä Michael Ancel joutui Rayman Legends -pelinsä julkaisun myötä tukkanuottasille pitkäaikaisen työnantajansa kanssa. Ubisoft nosti valmiin Wii U -pelin hyllylle odottamaan ja päätti tehdä Raymanin uusimman seikkailun myös muille konsoleille. Näin Rayman Legendsin julkaisu lykkääntyi syksyyn.

Nyt Ubisoftin johtaja Yves Guillemot on avannut sanaisen arkkunsa koskien Beyond Good & Evilin kauan kaivattua jatko-osaa. Guillemot kertookin pelaajille hyviä uutisia ja vahvistaa pelin olevan edelleen tulossa. Edellisen kerran pelistä kerrottiin mitään vuonna 2011, kun sen kehityksen vahvistettiin jäävän tauolle Rayman Legendsin tieltä. Ubisoft on myös aiemmin maininnut, että peli vaatii tehokkaampaa rautaa täyttääkseen kehittäjiensä visiot. Guillemot kieltäytyi kommentoimasta Beyond Good & Evil 2:sta Kotakulle enempää, sillä hänen mukaansa ensi kerralla asiasta puhuttaessa täytyy olla jotain uutta näytettävää aiheesta.

Vuotaneiden konseptitrailereiden- ja kuvien lisäksi Beyond Good & Evil 2:sta ei ole mitään tietoa. Alustoja tai julkaisuaikaa ei ole kerrottu. Odottajat voivat silti olla tyytyväisiä, sillä mikäli Yves Guillemotiin on luottaminen, pelin kehitys jatkuu edelleen hitaasti mutta varmasti

Galleria: 

Kommentit

Mielenkiintoinen sivuhuomio: Ubisoftin kenttäsuunnittelija Mathieu Audrain listaa LinkedIn-sivullaan tekemisissään tämänmoista: Level Designer - Killer Freaks / Beyond Good and Evil 2 ( WiiU and PS3, XBox 360) chez Ubisoft

Siitä huhuja liikenteeseen pelin tulevista alustoista.
Linkki ko. sivulle: http://fr.linkedin.com/pub/mathieu-audrain/2/806/916

Killer Freaksista mahtoi muuten kehkeytyä lopulta Zombi U.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi