Huhut ovat viihdyttävää luettavaa, minkä lisäksi ne myös joskus pitävät paikkansa. Nintendon tulevaa Switch-konsolia koskevia huhuja usein jakava Laura Kate Dale on jälleen asialla ja tällä kertaa tiedot koskevat kauan odotettua Beyond Good & Evil 2 -seikkailua.

Dalen tietojen mukaan Beyond Good & Evil 2 tunnetaan koodinimellä Odyssey. Hänen saamansa informaation perusteella kyseinen seikkailu on ajastettu yksinoikeus Nintendon tulevalle Switch-konsolille. Se julkaistaisiin digitaalisena sekä fyysisenä pelinä ensin Switchille ja 12 kuukauden kuluttua digitaalisesti PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle. Myös PC saisi oman versionsa vuoden kuluttua. Nimikkeestä myös nähtäneen traileri tämän kuun 12. päivänä pidettävässä Nintendo Switch Presentation 2017 -tilaisuudessa.

Muita Dalen samaan aikaan kertomia tiedonmuruja ovat, että pelaajia muilla alustoilla viihdyttänyt Rayman Legends olisi kääntymässä myös Switchille. Sen julkaisuajankohdaksi olisi tarjolla tämän vuoden toinen neljännes. Sen sijaan Marion ja Ubisoftin Rabbids-hahmojen yhteinen roolipeli, kuulemma nimeltään Rabbids Kingdom Battle, lykkääntyisi syksyyn.

Miksi kiinnostua mistään, mitä Dale huhuilee? Vaikkapa sen takia, että useampi hänen jakamansa tiedonjyvä on päätynyt pitämään paikkansa. Tarkemman listauksen hänen onnistuneeesti jakamistaan tiedoista voit lukea hänen LPVG-sivustolta.

Mutta koska mitään oheisia tietoja ei ole virallisesti varmistettu Nintendon tai Ubisoft-pelitalon suunnasta, kannattaa niihin suhtautua hienoisella varauksella.

ladataan kommentteja...