BF3-beta, kotimainen Rochard ja paljon muuta PS3:n Storeen

PS3:n Storen tämän viikon päivitys toi mukanaan Stradrone-demon, jossa yhdistellään useita tuttuja pelielementtejä ja mukana on myös Move-tuki. Koko peli löytyy ladattavaksi alennettuun 3,95 euron hintaan.

Kokeiltavaksi tuli muilta alustoilta kehuja keränneen Max and the Magic Markerin Gold Edition, jonka voi päivittää täysversioon 9,95 eurolla. Testiin löytyy lisäksi Mercury Hg, joka tuo PSP:ltä tutun puzzlailun päivitettynä PS3:lle 4,95 eurolla.

Torstain aikana tulee sitten ladattavaksi odotettu Battlefield 3:n beta.

Kotimaisen Recoil Gamesin Rochard on sivuittain rullaava toimintatasohyppely, joka maksaa 9,95 euroa. Ennen ostopäätöstä voit lukaista Paavin ansiokkaan arvostelun (klik).

Ilmaiseksi ladattavaksi tuli vihdoin Free Realms -massiiviverkkoroolipeli, jossa tosin kannattaa varautua rahan menoon, mikäli haluaa lisäetuja. HD-päivitetty Resident Evil: Code Veronica maksaa 19,95, josta Plus-tilaajat ja RE4HD:n ostajat saavat ainakin pari viikkoa 50% alennusta.

Housemarquen Dead Nation -zombiräiskinnän Road to Devastation -lisuke kustantaa 3,95 euroa ja muita lisäsisällön saajia ovat Champion Jockey, Duke Nukem Forever, Elemental Monster, Elevator Action Deluxe, Fallout: New Vegas, SkyDrift ja Yoostar 2. Rock Band 3:n valikoimaan lisättiin neljä Slipknot-runttausta.

Ja tietysti taas paljon avatareja, teemoja, taustakuvia ja trailereiden joukosta kannattaa katsastaa ainakin God Of War: Game Directors Live, jossa sarjan entiset ja nykyiset ohjaajat, kuten David Jaffe ja Cory Barlog kokoontuvat saman pöydän ääreen keskustelemaan.

Galleria: 

Kommentit

Vihdoin Free Realms näki päivänvalon! \o/

En kyllä itse ainakaan nähnyt eilen BF3 Betaa..FreeRealms myös pisti silmään ja pakkohan se oli ladata :D. Kun kerran PC/PS3 cross-game platform..mutta jos tänään sitten BF3 Betaa :)

Kyllä BF3-beta siellä jo on, mutta ladattavissa vielä ainoastaan MoH-ennakkotilaajille. Lataaminen avautunee rahvaalle myöhemmin tänään ja varmasti mainos ilmestyy silloin myös Storen etusivulle.

BF3 Open beta on jo Storessa ja ladattavissa nyt kaikille käyttäjille.

missähän välissä tuo socom 4 "1.05 patch" on tullu

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi