Blizzard paljasti illan suoratoistolähetyksessään kymmenen tulevaa Hearthstone-korttia. Läpyskät ovat osa The Witchwood -laajennusta, jonka on määrä ilmestyä huhtikuun puolivälissä.

Kehittäjät esittelivät muun muassa ideansa druid-pakasta, jonka tarkoitus on pitää yllä mahdollisimman suurta käsikokoa. Houkuttimena pelaaja saa kutsua kentälle neljän manan hintaan niin monta 1/1-minionia kuin hänellä on kortteja kädessään.

Mukana oli tuttuun tapaan myös yksi vanhan mekaniikan uuteen kuoreen pakkaava viritelmä. Paladinin Rebuke-loitsu nostaa vastustajan loitsujen hintaa viidellä manalla seuraavan vuoron ajaksi – aivan kuin Loatheb aikoinaan. Omaperäisempien paljastusten sarjassa nähtiin puolestaan Nightmare Amalgam, joka edustaa jokaista heimoa samanaikaisesti.

Lähetys päättyi odotettuun kohokohtaan, eli shaman-luokan uuden sankarikortin julkistukseen. Hagatha the Witchin passiivinen hero power -kyky lisää sattumanvaraisen loitsun pelaajansa käteen aina, kun tämä lyö minionin pöydälle. Pelin kehittäjäryhmän kasvoina tunnettu Ben Brode kutsui korttia "liian voimakkaaksi" lisäosan taannoisella julkistusvideolla.

Tähän mennessä julkistettuun valikoimaan voi tutustua laajennuksen verkkosivuilla. Uusia paljastuksia on luvassa päivittäin seuraavien viikkojen ajan.

Blizzardin virtuaalinen korttipeli on saatavilla PC:n lisäksi Android- ja iOS-laitteille.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi