Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Blizzard nostaa kolmen Hearthstone-kortin manahintaa, kertoo yhtiö verkkosivuillaan.

Tulilinjalle joutuvat Giggling Inventor, Aviana ja Mana Wyrm. Korotusten on määrä astua voimaan kuluvan viikon torstaina 18. lokakuuta.

Giggling Inventor maksaa jatkossa seitsemän manaa aiemman viiden sijasta. Kortti on yksi harvoista tuoreimman The Boomsday Project -laajennuksen minioneista, jotka ovat vakiinnuttaneet paikkansa menestyksekkäissä pakoissa. Kikatteleva keksijä sopii lähes mihin tahansa pelityyliin, mikä on kehittäjien mukaan liikaa.

Blizzard paljastaa harkinneensa ensin hinnan korottamista vain yhdellä manalla, mutta todenneensa toimenpiteen lopulta riittämättömäksi.

Hearthstonen julkaisusta saakka magen Classic-settiin kuuluneen Mana Wyrmin hinta nousee kahteen manaan. Kehittäjät kertovat, etteivät he halua peliinsä enää voimakkaita yhden manan minioneita, jotka voivat ratkaista ottelun jo ensimmäisten kierrosten aikana.

Lisäksi Mana Wyrm on estänyt tekijöitä luomasta voimakkaita ja edullisia mage-loitsuja.

Wild-pelimuodossa tuhoa kylvänyt Aviana maksaa puolestaan päivityksen jälkeen täydet kymmenen manaa. Muutoksen tarkoituksena on vaikeuttaa Avianan ja Kun the Forgotten Kingin pelaamista saman kierroksen aikana.

Heikennetyistä korteista saa halutessaan täyden tomukorvauksen.

Kirjaudu kommentoidaksesi