Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Blizzard tekee muutoksia viiteen Hearthstone-korttiin. Kehittäjät kertovat verkkosivuillaan, että toimenpiteen tavoitteena on heikentää hunter-hahmoluokkaa ja lisätä huippupakoissa käytettävien korttien vaihtuvuutta.

Perustelujen mukaan tulilinjalle joutuneet Classic- ja Basic-kortit ovat osoittautuneet voimakkaiksi riippumatta hallitsevista pakkatyypeistä tai muusta valikoimasta. Tilanne ei muuttuisi jatkossakaan, koska alkuperäiset setit ovat pysyvästi mukana Standard-pelimuodossa.

Tulevat muutokset:

  • Cold Blood maksaa jatkossa kaksi manaa yhden sijasta.
  • Flametongue Totem maksaa jatkossa kolme manaa kahden sijasta.
  • Equality maksaa jatkossa neljä manaa kahden sijasta.
  • Hunter’s Mark maksaa jatkossa kaksi manaa yhden sijasta.
  • Emerald Spellstone maksaa jatkossa kuusi manaa viiden sijasta.

Heikennyksistä eniten keskustelua on herättänyt Equalityn hinnan kaksinkertaistaminen. Monet pelaajat epäilivät, että syynä olisi pelko loitsun hyödyntämisestä vain parittoman hintaisia kortteja kelpuuttavissa pakoissa. Blizzardin Dean Ayala kuitenkin täsmensi Redditissä, että parittomuudella ei ollut mitään tekemistä päätöksen kanssa. Kolmen manan hintainen Equality oli heidän testiensä perusteella yhä liian voimakas.

Muutokset astuvat voimaan 5. helmikuuta. Heikennetyistä korteista saa tuttuun tapaan täyden tomukorvauksen.

Blizzard julkaisi edellisen tasapainopäivityksensä joulukuussa. Tuolloin tulilinjalla olivat muun muassa alkuperäisten settien druid-kortit Wild Growth ja Nourish.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi