Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Hearthstone

Blizzard heikentää useaa voimakasta Hearthstone-korttia

Blizzard on ilmoittanut heikentävänsä viittä voimakasta Hearthstone-korttia.

Vajaa kuukausi sitten julkaistu Knights of the Frozen Throne -laajennus kaatoi pelikentän epätasapainoon, jota tulevat muutokset pyrkivät korjaamaan.

Suurimmaksi syylliseksi tuomittua druid-luokkaa kohtaan isketään kahdesta suunnasta. Pelin julkaisusta saakka mukana ollut Innervate-loitsu antaa pelaajalleen jatkossa vain yhden manakristallin aiemman kahden sijasta. Tuoreen Spreading Plague -kortin hinta puolestaan nostetaan viidestä manasta kuuteen.

Myös warrior ja shaman joutuvat jatkossa totuttelemaan kalliimpiin kortteihin. Fiery Win Axe -lempinimelläkin tunnettu Fiery War Axe kustantaa tulevaisuudessa kolme manakristallia aiemman kahden sijasta. Ase on kuulunut alusta asti kaikentyyppisten warrior-pakkojen vakiovarusteluun.

Shamanien Hex-loitsun hinta nousee niin ikään yhdellä manalla. Blizzardin mukaan kyseessä on ainoa muutos, jota ei tehty nykyisestä tilanteesta johtuen. Kehittäjät perustelivat päätöstään haluillaan antaa jokaiselle hahmoluokalle jokin selvä heikkous ja tehdä silence-efekteistä heikompia.

Nerf-iskun viimeinen kohde on neutraali Murloc Warleader, joka nostaa päivityksen jälkeen kentän muiden murlocien hyökkäysarvoja kahdella. Aiemmin mukaan oli pakattu myös yhden elämäpisteen lisääminen.

Korttien muutoksiin voi tutustua visuaalisesti alla olevasta galleriasta. Päivityksen julkaisupäivää ei vielä paljastettu.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi