Blizzard paljasti uusia yksityiskohtia World of Warcraft Classicin kokeiluversiosta.

Eniten reaktioita kirvoitti tieto pelisessioiden aikarajallisuudesta. Seikkailijat joutuvat välillä tauolle riippumatta siitä, pelaavatko he kotonaan vai paikan päällä BlizzConissa. Yksittäisen session pituus jäi vielä hämärän peittoon.

Pelaajat aloittavat tasolta 15 ja voivat kehittää hahmoaan tasolle 19 saakka. Blizzardin mukaan korkeampi aloitustaso takaa paremman pelikokemuksen, sillä hahmoluokilla on silloin useampia kykyjä käytössään.

Varsinainen toiminta rajoittuu kahdelle alueelle: Westfalliin ja Barrenssiin. Paikalliset luolastot eivät kuitenkaan ole vielä käytössä, ja toisista pelaajista voi ottaa mittaa vain saman puolen sisäisissä kaksintaisteluissa.

Kehittäjät painottavat, että heidän tarkoituksenaan on tarjota mahdollisimman autenttinen vanilla-kokemus. Mukana on siitä huolimatta muutamia ominaisuuksia, joita ei alkuperäisessä teoksessa nähty: peli on integroitu Battle.net-palveluun, tukee useampia resoluutioita ja sisältää säätömahdollisuuksia värisokeille. Alueiden ulkopuolelle pomppiminen ei puolestaan enää onnistu, eikä tarjolla ole 32-bittistä versiota.

World of Warcraft Classicin demoon pääsee käsiksi vain ostamalla BlizzConin virtuaalisen pääsylipun 40 euron hintaan. Palvelimet aukeavat tapahtuman avajaisten jälkeen 2. marraskuuta.

Kirjaudu kommentoidaksesi