Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Blizzard paljasti tänään suunnitelmansa seuraavan Hearthstone-vuoden osalta. Lohikäärmeen vuodeksi nimetty kausi käynnistyy seuraavan lisäosan julkaisun yhteydessä.

Suurimpana muutoksena kehittäjät siirtävät parillisiin ja parittomiin kortteihin perustuvat pakkatyypit Hall of Fameen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pakkatyyppejä tukevia kortteja voi käyttää jatkossa vain wild-pelimuodossa. Pelaajille maksetaan hyvityksenä täysi tomukorvaus, eikä kortteja tarvitse tuhota.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Blizzard siirtää Hall of Fameen muita kuin Basic- tai Classic-setin kortteja. Baku the Mooneaterin ja Genn Greymanen luomat pakkatyypit hallitsivat Hearthstone-kenttää koko viime vuoden ajan. Normaaleissa oloissa kaksikko olisi jättänyt standard-pelimuodon vasta ensi vuoden alussa. Ratkaisu on saanut pelaajilta paikoin epäuskoisen mutta suurimmaksi osaksi positiivisen vastaanoton.

Hall of Fameen siirtyvät myös druidin Naturalize, warlockin Doomguard ja paladinin Divine Favor. Kaikki kolme ovat olleet vuodesta toiseen yleisiä näkyjä hahmoluokkiensa parhaissa pakoissa.

Blizzard myöntää aliarvioineensa Baku the Mooneaterin ja Genn Greymanen vaikutukset pelin voimasuhteisiin.

Kehittäjät tekevät muutoksia myös pelin sisäiseen pakanrakennustyökaluun. Uudistuksen myötä työkalu tarjoaa pelaajille automaattisesti parasta mahdollista pakkaa voittoprosentilla mitattuna. Blizzardin mukaan tiedot tulevat suoraan yhtiön omasta järjestelmästä. Tähän mennessä korttisankarit ovat turvautuneet ulkopuolisten tahojen ylläpitämiin tilastosivuihin.

Arena-pelimuodon korttitarjonta puolestaan vaihtuu jatkossa useita kertoja vuoden aikana. Kauden alussa valikoimassa ovat kortit uusimmasta laajennuksesta sekä Basic-, Classic-, Curse of Naxxramas-, Whispers of the Old Gods-, Mean Streets of Gadgetzan- ja The Witchwood -seteistä.

Blizzard julkaisee tänä vuonna kolmen laajennuksen lisäksi myös maksullista yksinpelisisältöä. Kehittäjät lupaavat tarjota ilmaisiin yksinpeliseikkailuihin tottuneiden pelaajien rahoille vastinetta muun muassa palkintopakoilla ja kultaisella erikoiskortilla.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi