Blizzard tutkii edelleen Diablon konsolimahdollisuuksia

Blizzardin työpaikkailmoitukset Diabloon liittyvästä konsolikonseptista saivat innokkaimmat pitämään Diablo III:n konsoliversiota jo varmana asiana, mutta Blizzard päätti vielä hillitä innostusta.

– Kuten jotkut ovat jo Diablo III:n kotisivuilla huomanneet, tutkimme tällä hetkellä Diabloon liittyvää konseptia konsoleille. Kuten olemme aikaisemminkin sanoneet, oikein toteutettuna pelimekaniikka voisi soveltua konsoleille ja olemme kiinnostuneita tietämään, löytyisikö sellaiseen projektiin kiinnostuneita lahjakkuuksia, Blizzard tiedotti.

– Mutta vielä painottaaksemme; Tämä ei ole ilmoitus konsolipelistä. Kehitämme Diablo III:a ensisijaisesti Macille ja PC:lle, eikä meillä ole aikomusta sallia konsoliversion viivästyttävän tai muuten vaikuttavan sen julkaisuun. Kuten ennenkin, asiasta saa keskustella vapaasti, mutta meillä ei ole mitään muita tietoja jaettavaksi tällä hetkellä, Blizzardilta todettiin.

Galleria: 

Kommentit

Diablon tyylisiä hyviä hack 'n slash pelejä on konsoleilla nähty jo monia. En näe syytä miksei Diablon kohdalla homma toimisi.

BG: Dark Alliance 2 Xboxille oli aikoinaan perkeleen kovaa settiä. Muita mainitsemisen arvoisia tekeleitä ei sitten olekaan tullut vastaan, ainakaan vielä.

Dreamcastin Record of Lodoss War on rautaa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi