Borderlands 2:n ensimmäinen lisäosa sai julkaisupäivän

Suositun avoimen maailman räiskinnän, Borderlandsin, jatko-osa on aivan nurkan takana ja pelin ensimmäiselle lisäosalle ilmoitettiin jo julkaisupäivä ja hinta. Mechromancer-nimeä kantava laajennus saapuu Xbox 360:lle 16. päivä lokakuuta ja päivää myöhemmin PlayStation 3:lle. Paketti on ilmainen pelin ennakkoon tilanneille, mutta muille se maksaa 800 Microsoft-pistettä tai noin 10 euroa. Asiasta ilmoitti peliä kehittävän Gearboxin toimitusjohtaja Randy Pitchford, PAX Prime -messuilla.

Mechromancer tuo mukanaan viidennen pelattavan hahmoluokan, jolla on kyky kontrolloida mekaanisia laitteita. Kehittäjät ovat halunneet luoda hahmosta helposti lähetyttävän myös niille, joille räiskintäpelit eivät ole tuttuja.

Lisäosa on ensimmäinen viidestä. Pelaajilla on mahdollisuus ostaa kausikortti (Season Pass) neljää viimeistä laajennusta varten maksaen 2 400 Microsoft-pistettä tai noin 30 euroa. Erikseen ostettuna osat kustantavat 800 pistettä tai noin 10 euroa.

Borderlands 2 saapuu kauppojen hyllyille 21. päivä tätä kuuta. Uusimman trailerin pelistä voi käydä katsastamassa täältä.

Galleria: 

Kommentit

Turhalta vaikuttaa. Hyvä niin, enpähän menetä mitään, vaikken ennakkotilaakaan.

Ja tuollaisen rahastuksen takia jää peli minulta ainakin hyllyyn.

Siis ei mitään rajaa rahastukselle. Aivan tarkoituksella lypsetään, lypsetään.

Niin läpeensä mätää touhua kuin tuollainen onkin niin täytyy sanoa, että onhan se jo asteen parempaan suuntaan, kun sentään ilmoitetaan lypsämisen määrä ja laatu hyvissä ajoin.

Eiköhän se pelin GOTYkin joskus kauppoihin tule jolloin sitten pääsee nauttimaan siitä valmiista pelistä kohtuu hintaan.

Heh tyhmät maksavat puolivalmiista pelistä ensin täyden hinnan ja sitten vuoden sisällä vielä toisen mokoman. Onhan se tuokin yksi tapa kiertää käytettyjen kaupan tuoma myyntitappio.

odottelen suosista goty versiota

Hahahaha! Eivät voi olla tosissaan! 10 euroa yhdestä hahmosta, jonka olisivat melko vitun varmasti saaneet pelin julkaisuversioon mukaan. Noh tyhmä ei ole se kuka pyytää...

Onneksi itse tilasin ennakkoon niin ei tarvitse ressata. Lisäksi tuli napattua tuo Season Pass kun sitä myytiin Steamissa erehdyksessä hetken aikaa hintaan 9,99e. I am ready!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi