Borderlandsista tuttu Gearbox on kehittänyt jatkoa Brothers In Arms -sotapelisarjalleen jo hyvän aikaa Furious Four lisänimellä varustettuna. Pelin huhuttiin jo peruuntuneen kokonaan, mutta Gearbox on aiemmin tyytynyt toteamaan kehityksen ottaneen uuden suunnan. Viikonloppuna järjestetyssä Penny Arcade Expo -tapahtumassa studio ilmoitti virallisesti muuttaneensa suunnitelmia ja kääntääkin jatko-osaksi kaavaillun julkaisun nyt kokonaan uudeksi peliksi. Studion perustaja ja toimitusjohtaja Randy Pitchford totesi peli-idean ajautuneen liian kauaksi Brothers In Arms -sarjalle ominaisesta tyylistä, minkä vuoksi pelin vapauttaminen omaksi itsenäiseksi tuotteeksi on perusteltua. Neljän pelaajan yhteistyömoninpeli erilaisine hahmotyyppeineen on ollut Furious Fourin kantavana ideana, mutta nyt Gearbox on päätynyt yhdistelemään peliin myös useampia genrejä Borderlandsin tyyliin.

Brothers In Armsin tapahtumat ovat ajoittuneet toisen maailmansodan aikakauteen, hakien inspiraatiota Band of Brothers -televisiosarjasta ja sen realistisesta sodan tapahtumien kuvaamisesta. Uuden pelin tyyli muistutti kuitenkin enemmän Quentin Tarantinon Inglorious Basterds -elokuvan edustamaa aihepiirin vapaampaa käsittelyä.

Pitchford ei paljastanut uuden pelin suunnitelmista enempää, mutta kertoi pelin uudelleenjulkistamisen tapahtuvan Gearboxin fanitapahtumassa 15. syyskuuta. Samassa tapahtumassa valotetaan myös Brothers In Arms -sarjan tulevaisuudensuunnitelmia.

Galleria: 

Kommentit

Oi luojan kiitos! Ehdin jo luulla, että paras sotaräiskintäsarja murhataan!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi