Bugbear kiusoittelee autopelikansaa

Parhaiten Flatout-pelisarjasta tunnettu Bugbear Entertainment kiusoittelee autopelikansaa uudella teaser trailerilla sekä verkkosivustolla. Lyhyessä kuvauksessa kotimainen pelistudio lupaa palata juurilleen, kuten fanit ovat pitkään toivoneet. Luvassa on siis hulvatonta romurallia.

Bugbearin tuottaja Joonas Laakso vahvistaa Twitter-viestissään kehitysalustaksi PC:n, mutta ei sulje pois muita mahdollisuuksia. Lisätietoja on odotettavissa lähiaikoina.

Galleria: 

Kommentit

Kiusoittelee? Lähinnä tylsistyttää...

Ihankuin tämä sama raina olis nähty jo muutamaan otteeseen... *haukotus*

Juurilleen? Tää ei näytä Rally Trophy kakkoselta... :-/

Toki toi täysin dynaaminen vauriomallinnus näytti ihan kivalle että eiköhän tätä tule seurattua :-P

Olisikohan aika tehdä aivan jotain muuta kuin autopelejä...

Kaikkia ei nähtävästi kiinnosta. Ite voisin alottaa rukoilun että peli tulis konsoleillekkin, ihan sama mille, kuhan tulis. Lisää Flatouttia? Kyllä kiitos!! Näitä tän tyylisiä sais tulla enemmänki...=)! Puuceelle ostan toki, mikäli konetehot riittää...

Kadaj: "Olisikohan aika tehdä aivan jotain muuta kuin autopelejä..."

Ei, koska BugBear tekee vain autopelejä!

Nykyaikana ei jokaisen pelistudion tarvitse hallita kaikkia peligenrejä, vaan BugBearin kokoisen pelitalon on nykypelien kustannuksien vuoksi hyvä keskittyä yhteen peligenreen ja tehdä siitä omassa genressään maailman paras.

Jos BugBearin pelit eivät kiinnosta, niin niitä ei kannata yksinkertaisesti ostaa! Valinnan varaa pitäisi kuitenkin riittää!

Vesgu: "Lisää Flatouttia? Kyllä kiitos!! Näitä tän tyylisiä sais tulla enemmänki...=)! Puuceelle ostan toki, mikäli konetehot riittää..."

Flatout-sarja oli Empire Interactiven omistuksessa ja konkurssissa oikeudet siirtyivät Team6 Game Studiosille, joka on saanut julkaistua PC:lle haukutun Flatout 3:n, jonka kanssa BugBearilla ei ollut enää mitään tekemistä.

Mutta ehkä kuitenkin lisää sitä samaa toisella nimellä. :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi