Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Saksan Bundesliigassa pelaava Borussia Dortmund on irtisanonut sopimuksensa Konamin kanssa, ilmoitti japanilaisyhtiö eilen verkkosivuillaan.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että joukkueen logot, pelaajat ja kotistadion eivät ole mukana tulevassa Pro Evolution Soccer 2019:ssä, vaikka niitä ehdittiin jo käyttää markkinointimateriaalissa esimerkiksi yllä olevan kuvakaappauksen muodossa.

Vuonna 2016 solmitun nelivuotisen lisenssisopimuksen oli alun perin määrä päättyä vasta kesäkuussa 2020.

Saksalaisjoukkue ei ole Konamin ainoa lisenssimenetys, sillä yhtiön kymmenen vuotta kestänyt yhteistyö UEFA:n kanssa tuli päätökseensä huhtikuussa. Toukokuun puolivälissä uutisoimme alankomaalaisen jalkapalloselostajan lipsautuksesta, jonka mukaan UEFA:n Mestarien liiga ja Eurooppa-liiga olisivat löytäneet uuden virtuaalisen kotinsa kilpailevan Electronic Artsin FIFA-sarjasta.

Lähtijöistä huolimatta Pro Evolution Soccer jää määrällisesti positiivisen puolelle, sillä Konami on kertonut lisensoineensa tämän vuoden painosta varten yhdeksän uutta liigaa. Tähän mennessä julkistettuihin tulokkaisiin voi tutustua täällä.

Pro Evolution Soccer 2019 julkaistaan 30. elokuuta Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 
Lähde: