Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Activision ja Infinity Ward ovat julkaisseet ensimmäisen varsinaista pelikuvaa sisältävän trailerin lokakuussa kauppoihin saapuvasta Call of Duty: Modern Warfare II:sta.

Metallican tahtiin fiilistelevä video paljastaa, että kampanjassa eliminoidaan jälleen maailmaa uhkaavia vaaroja Task Force 141 -erikoisjoukkojen voimin. Räiskintään osallistuvat tutut sankarit Kapteeni Pricestä Soapiin, ja kehittäjien mukaan tehtävissä seikkaillaan useammassa maanosassa niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Kampanjan ja perinteisen verkkosodan ohella yhteistyöpohjainen Spec Ops -tila tekee paluun.

Kehittäjät vahvistivat myös, että kokonaan uusi Warzone 2.0 on niin ikään kehitteillä. Tuore versio suositusta battle royale -variantista ei korvaa tyystin alkuperäistä, sillä temmellyskentät jatkavat erillistä eloaan. Molemmat moodit ovat jatkossakin pelattavissa ilmaiseksi. Warzone 2.0 ei saanut vielä lukittua julkaisupäivää, vaan sen todettiin saapuvan hieman Modern Warfare II:n jälkeen.

Call of Duty: Modern Warfare II julkaistaan 28. lokakuuta PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle sekä PC:lle.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 
Julkaisijat: