Infinity Ward vakuutti ennen Call of Duty: Modern Warfaren julkaisua, että peli saisi aiemmista osista poiketen kosolti ilmaista lisäsisältöä. Nyt virallisesti paljastetun ensimmäisen sisältökauden perusteella näin näyttää myös tapahtuvan.

Perinteisen moninpelin puolelle tuodaan kolme Call of Duty 4: Modern Warfaresta tuttua karttaa: Crash, Shipment ja Vacant. Neljän hengen Gunfight-mittelöissä päästään käsiksi vähintään kahteen uuteen ympäristöön: Cargoon ja Atriumin. Suuremman mittakaavan Ground War -taistoissa päästään räiskimään Portin satamatunnelmissa, ja Spec Ops -yhteistyömoodiin tuodaan vähintään neljä uutta tehtävää.

Uusista aseista julkistettiin Ram-7 ja Holger-26. Myös pelimuotojen tarjontaa tukevoitetaan Reinforce-, Infection- ja Gunfight OSP -vaihtoehtojen avulla.

Call of Duty: Modern Warfaren ensimmäinen sisältökausi starttaa virallisesti 3. joulukuuta. Kaikkea nyt paljastettua ei välttämättä julkaista heti kauden alussa, mutta toisaalta pelattavaa saatetaan tarjota enemmän kuin mitä tässä vaiheessa on kerrottu.

Kirjaudu kommentoidaksesi