Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Call of Dutyn tekijä syyttää Sonya Modern Warfaren huijauksista

Modern Warfare -studio Infinity Wardin Robert Bowling vierittää syyn Modern Warfare 2:n ja Call of Duty 4:n verkkopelihuijauksista Sonyn niskoille.

Infinity Wardin keskustelufoorumille kirjoittamassaan viestissä Bowling kertoo Modern Warfare 2:n ja Call of Duty 4:n luottavan ensisijaisesti konsolivalmistajan tietoturvaan verkkopelien osalta, ja näin ollen niiden kärsivän viimeaikaisista iskuista PlayStation 3:n tietoturvaa vastaan.

Bowlingin mukaan Infinity Wardilla ei ole toistaiseksi keinoa korjata tilannetta näiden kahden pelin osalta, mutta he luottavat Sonyn kykyyn palauttaa PS3:n tietoturva paremmalle tasolle. Tätä odotellessa hän kehottaa pelaajia pelaamaan ensisijaisesti kaverilistalta löytyvien pelaajien kanssa tai yksityisillä palvelimilla.

Uudemmat Call of Duty -sarjan pelit eivät toistaiseksi ole kärsineet huijauksista ainakaan samassa mittakaavassa.

Galleria: 

Kommentit

Pakko käydä nauramassa, ai että valitkaa servunne missä pelaatte? No ootappas kun ei taida MW2:ssa pystyä sitä tekemään :D Toki kyllähän mies myös sanoo että pelatkaa kaverilistoillanne olevien kanssa, mutta jokohan he kohta edes etäisesti tunnistaisivat tarpeen hankkiutua eroon tuosta matchmaking-järjestelmästä?

Liekö muuten ollut jo MW:ssä tuo matchmaking käytössä konsoleilla?

Ei jumalauta :D Mitä varten se Sonya syyttää kun mikkisoftalla ollu ovet auki hakkereille ku hu*ran jalat koko hemmetin 5 vuotta

Onko kukaan tutkinut mitä kautta nuo tuota peliä oikein hakkeroivat? Ps3 saatiin auki kunnolla vasta hiljattain, ja vasata nyt on alkanut noita custom firmiksiä ilmestyä (joista yksi taisi olla kyllä tarkoitettu tiiliskivelle.).

Ensimmäistä Modern warfarea hakkeroitiin jopa tallennustiedoston kautta joka on kyllä aika paha moka Infinity wardin puolesta. Vähän sama kun hakkeroisi konsolifinin profiilin astetusten tai kommentin avulla. Kuvittelisi että tallennus tiedostoissa löytyisi lähinnä vain dataa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi