Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Capcom esitteli torstaiöisen State of Play -tapahtuman yhteydessä ensimmäiset yksityiskohdat tulevasta Street Fighter 6:sta.

Vuonna 1987 alkunsa saanut pelisarja saapuu ensi vuonna uuden osan voimin. Tutut tilat ovat mukana aina pelihallimoodista ja verkko-otteluista harjoitusmoodiin sekä samalla koneella pelattavan kaksinpeliin.

Tämän lisäksi Capcom lupailee tiedotteessaan teoksen sisältävän myös kokonaan uusia tiloja. Alla oleva traileri esittelee yksinpeliin keskittyvää World Touria, jonka on Capcomin mukaan tarkoitus rikkoa jopa tappelupelien rajoja. Battle Hubin on puolestaan määrä toimia pelaajien välisen kommunikaation keskiössä, ja siitä nähdään lisää yksityiskohtia kuluvan vuoden aikana. Näiden ohella japanilaisyhtiö tuo pelaajille myös kaksi erillistä ohjaustapaa.

Kuva: Capcom

Hahmokavalkadi jää vielä enimmäkseen hämärän peittoon, sillä Capcom on toistaiseksi vahvistanut vasta neljä hahmoa. Vanhoista kasvoista Ryu, Chun-Li ja Luke ovat mukana, minkä lisäksi uutena kasvona nähdään breakdance-herra Jamie.

Street Fighter 6 julkaistaan ensi vuoden aikana PlayStation 5:lle ja 4:lle, Xbox Seriesille sekä PC:lle.

Kirjaudu kommentoidaksesi