Joulukuun alkupäivinä julkaistu Dead Rising 4 on laajentumassa lähitulevaisuudessa useammankin lisäosan voimin.

Dead Rising 4: Frank Rising heittää tutun konseptin päälaelleen, sillä tällä kertaa itse Frank West on päätynyt manan maille. Zombina hoipertelevan Westin täytyy siis löytää parannuskeinot palatakseen kunnialla takaisin elävien kirjoihin. Kausipassinkin sisältöön lukeutuva Frank Rising kustantaa erikseen ostettuna noin kymmenisen euroa. Laajennus saapuu pelaajien ulottuville huhtikuun 4. päivä.

Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf taas muuttaa Willametten ostoskeskuksen ja koko kaupungin jättimäiseksi golf-radaksi. Oman suorituksensa voi hioa täydellisyyteen erilaisin mailoin, kostyymein sekä palloin. Dead Rising -vinkeitä tuodaan mukaan erikoiskykyjen muodossa, joiden avulla pelaaja voi lahdata matkan varrelle sattuvia eläviä kuolleita. Minigolf-karkeloita voi tahkota peräti neljän pelaajan voimin joko lokaalisti tai verkossa. Tarkkaa julkaisupäivää ei ole toistaiseksi paljastettu, mutta hinta on samaisen kymmenen euroa.

KonsoliFINin komistus Tero Lepistö arvioi Dead Rising 4 :n kolmen tähden arvoiseksi seikkailuksi. Arvostelun voi lukaista täältä.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi