Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Capcom-pomo: Monster Hunter saapunee 3DS:lle ja Vitalle

Capcomin pelejä on luvassa sekä Nintendon 3DS-käsikonsolille, että Sonyn niin ikään käsissä kulkevalle PlayStation Vita -pelilaitteelle. Mitään uutisia suositun Monster Hunter -sarjan pelien saapumisesta näille alustoille ei ole kuulunut, mutta Capcomin eurooppalainen pomo David Reeves arvelee pelisarjan olevan kuitenkin matkalla näille alustoille.

Reeves toteaa Capcomin, Nintendon ja Sonyn jokaisen olevan kotoisin Japanista, joten sidokset yhtiöiden välillä ovat erittäin voimakkaat. Näin hän uskoo Monster Hunter -nimikkeen ilmestyvän ennen pitkää ainakin toiselle, mutta todennäköisesti kummallekin alustalle. Asia ei tosin ole vielä kiveen hakattu, kuten Reeves itsekin toteaa. "En ole kuullut mitään konkreettisia suunnitelmia... He eivät aina jaa näitä suunnitelmia, koska kehitystiimejä vaihdetaan useasti."

Kahdesta käsikonsolista puhuttaessa Reeves pitää Sonyn tulevaa PlayStation Vitaa hieman houkuttelevampana 3G:n ja käsituntuman takia, mutta hän odottaa Amerikan ja Euroopan käsikonsoliherruudesta käytävän kovan taistelun. Tämän hän toteaa olevan hyvä asia jokaisen kuluttajan kannalta.

3DS:n alkutaipaleen odotettua alemmista myyntiluvuista puhuttaessa Capcom-pomo toteaa, että menestyneen DS:n alku oli myös astetta hitaampi. "DS ei myöskään lähtenyt liikkeelle nopeasti, [kiinnostuksen] luomisessa kesti aikaa." Reeves toteaa ja kertoo uskovansa äskettäin ilmestyneen Zeldan nostaneen myyntiä.

Koko haastattelu, jossa Capcom-pomo kertoo mietteitään PSN-palvelun ongelmista ja Lähi-idän markkina-alueen tärkeydestä, löytyy lähdelinkin takaa.

Galleria: 

Kommentit

Tukeni Sonyn käsikonsoleita kohtaa jatkuu vahvasti jos kunnon hirviön metsästystä saapuu Vitalle.

Toisaalta, varsinaista syytä ei ole ollut vielä 3DSn ostoon siinä missä Vitan ostoon on jo (Street Fighter x Tekken)... Enmätiiä. Hienolta kuulostaa kuitenkin.

Tulkoot nyt ensin se Portable 3rd HD pleikkarilleni. =] Freedom Unitea innostuin grindaa taas, joten matka-metsästys on hoidossa... toistaiseksi.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi